mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 Po ilu godzinach wchłania sie tabletka antykoncepcyjna ??? Wziełam tabletke o godz 17.00 , a przed godz 23.00 wymiotowałam (jest to jakies 6 godz ) czy mozliwe ze zwymiotowałam tabletke , jezeli tak to co zrobic ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jupi1 Napisano Maj 3, 2005 jedzenie pozostaje w żołąku do 4 godzin a sama tabletka może do godziny chyba że potem jałaś obiad, więc raczej jej nie zwymiotowałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 nic nie jadłam ... to spoczko ze do godzinki :):):) ciesze sie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marsylcia Napisano Maj 3, 2005 do 3-4 h nie powinnas miec wymiotow-jesli mialas w tym czasie powinnas stosowac przez tydzien dodatkowe zabezpieczenie, po 6 h nie powinno byc problemo zreszta informacja o lugosci wchlaniania sie tabletki powinna byc na ulotce, glowa do gory:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mimiii 0 Napisano Maj 3, 2005 własnie ze na tej ulotce nic z takich rzeczy nie było napisane ... dziwie sie ... dzieki !!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach