Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzazaaa

czy?

Polecane posty

Gość zzazaaa

pierwsza tabletke nalezy wziac w dniu okresu czy ten okres mi sie zatrzyma czy jak zawyle gdy nie abralam tabletek bedzie trwal normalnie?....wyjezdzam i koniecznie go nie chce brac...a to opakownie bedzie moim pierrwszym ...czy da sie cos zrobic by go nie miec?

Gość zazzzza
prosze o odpowiedz to dal mnie wzane

okres na pewno nie zniknie i na razie nie ma sposobu, zeby go ominac. w przyszlosci, jesli nie bedziesz chciala miesiaczki, to po prostu wez 2 opakowania pod rzad. na razie musisz sie jeszcze pomeczyc ;)

Gość roses
dokladnie tak jak mowi piegowaty fiolek,ja tez czasem "przesuwalam" sobie okres,po prostu biorac tabletki bez przerwy tzn,najlepiej brac 7 tabletek z nastepnego opakowania,nie radzilabym 3 czy 4 ,bo to moze pozniej troszke pokomplikowac,bo tak to to juz wiesz po ilu dniach dostaniesz okres,a z reszta latwiej wyliczyc(ale to juz tak na marginesie:))i to jest tak,ze jak zwykle bierze sie 21 tabletek to pozniej po 4,5 dniach normalnie dostajesz okres,a jak "przedluzasz" o te dodatkowe 7 dni to dostajesz okres po prostu tydzien pozniej.Nie ma sie co martwic.Ja najdluzej to przesunaelam sobie o dwa tygodnie,bo tak akurat wypadl mi wyjazd,ale wiadomo,nie radze tego robic bardzo czesto tylko w wyjatkowych sytuacjach.pozdrawiam:)