Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Liv_sława

Dobry Ginekolog we Wrocławiu

Polecane posty

Gość Liv_sława

cześć bardzo Was prosze o namiary na dobrego ginekologa we Wrocławiu bo niestety ten moj sie nie sprawdza.dzieki z gory!

Gość brzozka
dr. wickiewicz ( kobieta) corfamed na ulicy kluczborskiej. wizyta 40 zł, cytologia 10. teraz jestem leczona i na konsultacje czy badania przychodze za darmo.super atmosfera i bardzo miła, kompetentna pani.polecam

Gość qcyk
dr Marta Gorecka-Balcerek Mediconcept na Krzyckiej Wizyta 80 zl z cytologia 90

Gość Liv_sława
hmm mnie interesuje USG...Ok sprobuje sie skontaktowac dzieki wielkie:)

Gość Liv_sława
a moze jakis ginekolog z Wrocławia majacy umowe z NFZ???????

Gość brzozka
usg miałam robione podczas badania bez zadnych dodatkowych opłat.

Gość blaa
ja tez polecam zaklad corfamed ten co brzozka. tylko ze ja chodze do dr zabielskiej i jest po prostu rewelacyjna, rowna mloda kobita. slyszalam ze ten dr kotkowska jest super. no i wyzyta 40 zl (pierwsza 35zl) to hcyba niezla cena.

Gość miska
mam pytanko: niedlugo ide 1 raz do corfamedu, kazda wizyta kosztuje 40 zł?..a konsultacje? dziki za odpowiedz

Gość blaa
pierwsza wizyta 35 w tym badania gratis. a jak tabletki np chcesz brac to mozesz pol roku ( 6 opakowan) na telefon bez wizyty za darmo

Gość Antenka
cześć Dziewczyny:) w poniedzialek postanowilam zmienić swojego ginkologa, starciłam zaufanie i wiarę w jego kompetencje. Wczoraj przeczytałam Wasze wypowiedzi i postanowiałam zadzonić do plecanego przez Was Centrum. Umówiona jestem na wizytę u dr Zabielskiej i mam nadzieję, że tym razem trafię z tym wyborem w przysłowiową "10":) Pozdrawiam:)

Gość Antenka
cześć Dziewczyny:) w poniedzialek postanowilam zmienić swojego ginkologa, starciłam zaufanie i wiarę w jego kompetencje. Wczoraj przeczytałam Wasze wypowiedzi i postanowiałam zadzonić do plecanego przez Was Centrum. Umówiona jestem na wizytę u dr Zabielskiej i mam nadzieję, że tym razem trafię z tym wyborem w przysłowiową "10":) Pozdrawiam:)

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin