Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pełna obaw__

Jutro rano będę robić test ciążowy!!!

Polecane posty

Gość pełna obaw__

Mam 25 lat, od 2 lat jestem w związku, mam stałą pracę... a jednak się boję. Nie wiem czy jestem już na to gotowa, czy to dobry czas, czy bym sobie poradzila - wiele jest tych niewiadomych a najwieksza to wynik testu. Nie mam okresu już prawie 2 miesiące. Właśnie mój chłopak napisał smsa żebym nie czekała do jutra i teraz zrobiła, ale naprawde nie mam odwagi, bo jeśli...?

Gość pełna obaw__
Nie wytrzymałam - właśnie zrobiłam test i leży on teraz w łazience, zaraz idę odczytać wynik!!!!

Gość pełna obaw__
Ide... ale serducho wali mi nieźle...

Gość pełna obaw__
Ide... ale serducho wali mi nieźle...

Gość no i
jaki wynik??:>

Gość pełna obaw__
WYNIK NEGATYWNY !!!! Kamień spadł mi z serca, ale jednocześnie jakoś tak dziwnie się czuję, ciezko to wytlumaczyc. Jedno mnie tylko zastanawia - skoro ciąża nie wchodzi w grę, to dlaczego nie mam okresu juz przez 2 miesiące? Nie odchudzalam sie, stersy - jak zwykle - wiec o co chodzi ??

Gość to........
rano zrób jeszcze raz!!..test ..powinnas zrobic rano... idź do ginekologa..zrobi Ci usg...choc jesli jestes w ciazy to hmmm w 2 miesiacu..bedzie niewiele widac,,,...wiec..zrób sobie test ale z krwi.. bedziesz pewna..i życze powodzenia:-)

Gość idz do ginekologa.
Test juz dawno powinien wyjść na "tak" jakbyś była. To może być torbiel jajnika. Albo co innego.