Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mandzia

dni płodne, dni niepłodne i ciąża

Polecane posty

Mam pytanie. Czy może zdarzyło się, którejs z Was zajść w ciążę pomimo, że uprawiałyście sex w dni niepłodne? Czy jest na to reguła, że zachodzi się w ciążę tylko podczas dni płodnych?

Gość przypadek
nie ma reguł, wszystko to przyadek silny plemik przezywa dluzej bo trafia akurat na sluz po zjedzeniu jakiejs potrawy ktory pozwala mu przetrwac dluzej i tak sie to robi myslisz ze to nie plodny czas a tu pach i dzidzia w toku wszystkim rządzi przypadek

to mnie nawet pocies bo bardzo chcę mieć dzidzię a właśnie mam dni niepłodne. Pozdrawima :)

Gość przypadek
to milo zycze powodzenia plemnik moze przetrwac kilka dni czekacjąc na owulacje wiec moze Ci sie uda

a czy można zajść podczas krwawienia? A co gdy po stosunku nie wezmę tabletek przez ok 36,a później wezme obydwie naraz znów się kocham i to trzy razy,a chłopak kończy we mnie po czym biore ostatnią tabletkę o 7 rano i robie siedmio dniową przerwę?

a czy można zajść podczas krwawienia? A co gdy po stosunku nie wezmę tabletek przez ok 36,a później wezme obydwie naraz znów się kocham i to trzy razy,a chłopak kończy we mnie po czym biore ostatnią tabletkę o 7 rano i robie siedmio dniową przerwę?

Gość w takim przypadku jest możliwo
ść. Ale nie panikuj. Gdybyś nie robiła 7-dniowej przerwy to antykoncepcja bylaby zachowana. Teaz nie kochaj sie przez 7 dni przerwy (dopoki niezaczniesz nowego opakowania), albo nawet poczekaj z seksem przez pierwsze pare tabletek. Za dwa tygodnie zrob test z apteki lub wczesniej z krwi (w laboratorium). Jednakże możliwość zajscia w ciaze jest duza w przypadku zapomnienia tablety pod koniec opakowania. Chyba ze wzielabys dwa opakowania bez przerwy siedmiodniowej. Wtedy nie masz sie czym martwic.

zrobiłam siedmio dniową przerwę i jestem jeszcze w trakcie,ale chyba nie zaczne nowego opakowania,bo czuje,że jestem w ciąży. Tak mi serduszko podpowiada. W następny czwartek mam lekarza więc dowiem się więcej. A czy ktoś miał podobny przypadek? Jak myslicie z tymi tabletkami?Przerwać?