Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

panna tulipanna

dobry ginekolog w częstochowie lub w okolicach az do katowic

Polecane posty

pomóżcie, bo juz nie wiem gdzie iść. byłam u p.Witkowskiej i dr Muskały ale ani jedno mi nie pomogło. mam nadżerkę, i boje sie, że juz nikt mi jej nie wyleczy!

Gość roses
polecam dr.Kowalskiego BARDZO dobry specjalista i w dodatku przemily czlowiek,prowadzi moja siostre przez ciaze teraz ,w dodatku chodze do niego ja i moja mama i wiele kolezanek,przyjmuje w przychodni na Michalowskiego,a prywatnie gabinet ma na Okolnej,kolo dawnego ZUSu,pozdrawiam

Gość Ewcyk
Polecam dr. Buczyńską w Będzinie co prawda przyjmuje prywatnie ok 50 zł wizyta ale dzięki niej mam syna, mogłam go stracić w czsie ciąży, mam mamę której podjęła się leczenia i wyleczyła ( inni lekarze rozkładali ręce), i wielu innych znajomych którym pomogła, miałam nadżerkę którą mi wypalała i nie bolało ani też się nie odnowiła. Przyjaciólki mama która jest anastezjologiem w szpitalu gdzie jest oddział położniczy i ma znajonych lekarzy również leczy się u tej doktor i nawet przeszła operację w szpitalu w którym ta pani doktor pracuje a nie wtym swoim Więc o czymś to świadczy. Nie pamiętam w tej chwili dokładnego sdresu jeżeli chcesz wiedzieć coś więcej podaje nr gg.8217177.