Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bertta

Niebieski czy różowy, chłopiec czy dziewczynka?

Polecane posty

Gość bertta

Każdy facet chce mieć syna a kobieta córeczkę, a może coś się zmieniło przez ostatnie lata w naszej świadomości? Czy układacie plany jeszcze nieurodzonym dzidziom na przyszłość?

Gość no pewnie
:) moja córka jeszcze nie narodzona zresztą ma juz "zaplanowaną" przyszłośc co najmniej do 20 roku zycia...;) a tak serio...to mysle ze każdy rodzic spodziewający sie dziecka marzy, planuje, ukłąda scenariusze życia swoim pociechom... niestety...a moze na szczęście los i tak inaczej rzuca koścmi życia.... a tak na marginesie..... to mój mąż zawsze marzył o córce...a ja o synu... :)

Gość chyba sadzisz po sobie
i swoim facecie. Moj maz marzyl o corce i stwierdzil, ze nic innego nie "zrobi". Mial racje :-) A ja do ostatniej chwili myslalam, ze to moze jednak bedzie synek

To nie jest tak do końca. Utarło się już tak, że to syn jest dumą ojca, bo pierworodny, zatrzyma nazwisko itd. Ale wg mnie i mojego faceta to właśnie córka dla faceta jest dumą. Np spacer tatuś jest taki dumny prowadzi mała damę z której kiedys wyrośnie piękna kobieta itd. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe! A zaplanować to nic się nie da, bo życie jest tak przewrotne...

Gość anjaster
nie zgodzę się, że każdy facet chce mieć syna, a kobieta córeczkę.

Kiedy miało się narodzić nasze pierwsze dziecko, mąż mówił, że on to wogóle nawet nie bierze pod uwagę tego, że mogłaby być to dziewczynka. Syn i koniec. I tak było. Kiedy miało się narodzić nasze drugie dziecko sytuacja była podobna. Tylko i wyłącznie syn. Urodziła się córeczka. I co ..... ??? Świata poza nią nie widzi. Ukochana córeczka tatusia. Teraz mówi, że jakbyśmy kiedyś mieli mieć trzecie dziecko ( na marginesie - ja tego nie planuję ) to to musi być córka. Tacy są ci nasi mężczyźni. Chyba sami do końca nie wiedzą czego chcą.

Gość bertta
to będzie nasze pierwsze dziecko i nam też jest obojętne czy chłopczyk czy dziewczynka, dziwią mnie jednak ciągłe pytania CO chcecie mieć? i nie dają wiary gdy mówimy wszystko jedno