Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaasienialp

co sadzicie o...

Polecane posty

Gość kaasienialp

co sadzicie o seksie w wieku 17 lat??? czy ktoras tez sie nad tym zastanawia czesto sie kocham z moim chlopakiem jest cudnie i wogole ale czasem mam takie napady i mysle o tym ze moge zajsc w ciaze i wogole co 3 minuty sprawdzam gumke sie denerwuje i wogole tez tak macie dziewczyny????

Gość zamyslona
to zacznij stosowac inny srodek antykoncepcyjny-tabletki chociaz z drugiej strony troche moze za mloda jestes na trucie sie...

Gość idz juz spac dziecko

Gość kasssienialp
za miesiac koncze 18nastke :) juz nie takie dziecko

Gość a little experience
mam dokladnie ta sama sytuacje co Ty... za 2 tygodnie mam wizyte u ginekologa, mam nadzieje ze przepisze mi tabletki mimo mlodego wieku...

Gość Betina sid
Ja miałam dokładnie 17,5 roku jak zaczełam się kochać z moim facetem. ( Ijestem z nim do dziś, a mam 21 lat;) ). Wtedy też nie byłam pewna, ale... nie żałuje:). Ważne by to zrobić z odpowiednim facetem.I to nie znaczy takim, z ktorym juz napewno bedziecie do konca życia. Ale takim ktorego kochacie, on was kocha, dba o was, i o to by wam było dobrze:). I w razie (twu twu...) was nie zostawi. Na seks trzeba być dojrzałym ale to raczej nie koniecznie zależy od wieku. A! Ja dostalam wtedy tabletki:). Moja kumpela też, ateż miała 17 lat.

Gość anii
Dla mnie seks w wieku 17 lat, to nie zbyt dobry pomysł. Dziś mam 24 lata i cieszę się, że nie zaczęłam tak młodo, nie stresowałam się ciążą

Gość do Betiny....
Powiem w dwoch słowach MASZ RACJE. Jestes szcesciara ze trafilas na takiego faceta:) życze Tobie powodzenia..Ja nie mialam takiego szcZescia.POZDROWIONKI:):):)

Gość turlajka19
mam teraz 19 lat zaczełam wpolzyc gdy mialam 16,5...cały czas jestem z tym chłpakiem..nie żaluje tego ze zaczęłam wpolzyc ale troche seks mi zbrzydł przez to stresowanie ciążą