Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakondas

Grysik,kasza manna

Polecane posty

Gość anakondas

Mam pytanie moja córka ma 16 mc czy moge jej robic grysik? i jak go zrobic uzywam Bebiko 3R a tego mlego nie wolno gotowac no to na czym przygotowac ten grysik? Bardzo prosze o odpowiedzi. Z góry dziękiuje:)

Gość anakondas
Czy zadna z was nie daje swoim dzieciom grysiku? :(

Gość Ninka35
Zrób ten grysik lub kaszę mannę na wodzie. Rozumem, że skoro dziecko dostaje Bebilko 3R, to ma problemy alergiczne, czy tak? Jeśli tak, to zamiast mleka dajesz wodę i już.

Gość anakondas
Nie dziecko nie jest alergikiem baje albo bebiko3 albo bebiko 3r ono jest z dodatkiem kleimu ryżowego albo do kukurudzianki dale bebiko o smaku bananowym Moze na tym bananowyz zrobić ten grysik? tylko jak bo tego mleka sie nie gotuje? :(

Gość mmmm***
ugotuj najpierw grysik na wodzie a potem rozrób mleko i wymieszaj to razem napewno będzie lepiej smakowało niż sam grysik bez mleka, tylko ze mleko nie może być z kaszką bo to bez sensu do mleka z kaszka dodoawać jeszcze grysik

Gość anakondas
mmmm-dzięki tez myslałam zeby tak zrobić ale nie wiedziałam czy tak mozna,jeszcze raz dzieki wielkie 🌻

Gość KarolinaW
Ugotuj grysik lub kaszkę na gesto na wodzie, przygotuj porcję mleka i połącz. To proste...

Gość mmm***
no i co smakowało twojej małej??

Gość anakondas
Ugotowałam grysik na wodzie potem dodałam bebiko zrobiłam takie rzadkie i podałam przez butelke wszystko wypiła:D Dzięki wszystkim 🌻