Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poważne pytanie

Pytanie o sutki brodawkii kobiece

Polecane posty

Gość poważne pytanie

jak wyglądaja wasze sutki dziewczyny...moje sa dziwne chyba choc 3 m-ce temu byłam u gina i nic mi nie zasugerował opis: pomarszczone brodawki z jakby to napisać małymi wypuklosciami(wulkaniki) z ktorych podobnie jak z wągrów co jakis czas wyciskam białą gesta wydziellinę, mięka..cos jak z wagra, co śmieszne tylko z lewego..... tez tak macie..czy ja jestem takim zjawiskiemhihi

Gość ekhemmm
To po co wyciskasz ???? I czego sie smiejesz, jesli to powazne pytanie?

Gość poważne pytanie
ale po pierwsze to nie boli...to tak jakbym wyciskała wągra na twarzy...bez bólu i nie na siłę.....wiem że może to niezbyt mądre że naciskam na to coś... kurcze aż mnie przestraszyłas...mam nadzieje że nowotworu sutka nie będe z tego powodu miec

Gość 6
Ja tez mam na brodawkach takie male "pryszcze", ale do glowy by mi nie przyszlo, zeby je wyciskac. Pomyslowa jestes;)

Gość poważne pytanie
pryszcze pryszczami...ale jak widze że wychodzi z nim ta biała widzielina to ja usówam, wystarczy lekko nacisknać ale od dzis już nie będę....

Gość Wyciskanie kusi...
Mam to samo i tez cos z tego cieknie po naciśnięciu, czasem jest to ciecz, czasem nawet calkiem gęste sie robi. Nie boli. Nie pytalam o to ginekologa, choc moze najwyzsza pora.

Gość W tym najczęściej
nie ma nic niepokojącego. Ta wydzielina się czasem sączy, bo brodawki i sutki jakby przygotowują sie do karmienia, testują organizm kobiety. Ale myśle, że lepiej iść do lekarza na konsultacje, to może być też coś groźniejszego, a chyba nie warto pluć sobie w brodę, że zaniedbało sie coś, co można było szybko wyleczyć.

Gość moze to sa ujscia
gruczolow lojowych. ja tez mam te "wulkaniki" i gin mi nic na nie powiedzial wiec chyba jest to normalne.

Gość Pomocny
A myslalyscie o tym dziewczyny ze sa to cebulki wlosow?? No to juz wiecie co to!! Pozdrawiam

Gość to nie cbulki wółosów!!!!!!!!!
też mam coś TAKIEGO od kiedy skończyłam 10 lat więc to nie są cebulki włosów skoro nie wyrastaja z nich włosy!...teraz mam 15...hmmm bardzo małe piersi pomarszczone sutki i takie coś ;/// i w okolicach sutka pod skora oczywiście twarde cośś.?? nie wiem czy to nie guzek..:/ napisała: Pomocny A myslalyscie o tym dziewczyny ze sa to cebulki wlosow?? No to juz wiecie co to!! Pozdrawiam. a czy pomyślałąś ze z cebulek włosów nie cieknie coś białego kiedy sie to wyciśnie????? no to już wiesz...ze chyba raczej NIE

Tez mam takie miejsca, gdzie moge sobie wycisnąć jakby wągry z brodawki :P ze 2-3. Nie sa to jakies bardzo widoczne miejsca. Nie wiem czy to są faktycznie wągry, czy cos innego, ale z moimi piersiami raczej wszystko okej, nigdy mnie to nie niepokoiło. Nie mam żadnych guzów w piersi ani nic, wiec nie widze problemu. Może każda to ma? ;p

Gość gość
Mam podobny problem mam odstające wygladajace jak wulkany lub po poparzenu sutki i strasznie odstające i pomarszczone nie robią mi się żadne pryszcze i nic z nich nie wycieka ale martwią mnie ponieważ nie wyglądają tak jak u moich przyjaciółek u nich są gładkie i lekko odstające z wypukla brodawka czy to objaw jakiejś choroby?