Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyldaaa

co po fakcie??pomocy?sa jakies masci?zele bez recepty?

Polecane posty

Gość matyldaaa

co mam zrobic pekla guma a ja mam plodne, czy moge teraz uzyc jakis masci zelow, itp??bez recepty????znacie jakies????sprawav zycia i smierci!!!!pomocy!!!!to sie stalo 3 godz temu!!

Gość __________
tylk i wyłącznie postinor Ciebie uratuje. myślę, że jakbyś pojechała do szpiltala na dyzur albo na pierwsze lepsze pogotowie, to powinni receptę Ci tam wypisać. i o ile nie trafisz na pierdalniętcyh lekarzy, którym to "sumienie nie będzie pozwalać" :0

Gość przpłukaj
sobie pochwę wodą z sokiem z cytryny. Jak wiadomo sperma ma odczyn zasadowy, a w pochwie jest kwaśny, trzeba go jeszcze bardziej zakwasić. Albo leć do apteki która ma teraz dyżur i powiedz że potrzebny ci jest postinor, bo miałas mala przygodę i że potem doniesiesz receptę, oczywiście nie musisz jej potem przynieść.

Gość Polecam ocet
Zawsze mam butelke w torebce tak na wszelki wypadek.

Gość matyldaaaa
ocet??? matko!!! powaznie ocet??????????? sok z cytryny???ktos to stosowal???a sa jakies masci albo zele po????/ blagammmmm:((((((((

Gość Agulec
Postinor duo!

Gość laska nie sluchaj
Nie sluchaj !! jaki ocet ?? to z kawalow jest hahahaha Nic oprocz postinoru nie jest zw stanie ci pomoc ja tez radze isc na pogotowie i leciec do apteki!!! Musisz jednak wiedziec ze postinor to koszt okolo 60 zl

Gość Polecam ocet
Ocet to tradycyjny i skuteczny srodek. Dziwie sie ze o tym nie wiesz. Cos kiepsko z edukacja zarowno w szkole, domu jak i na podworku.

Gość _______________-
postinor!! tylko i wyłącznie!!! nie wierz w ten ocet!! jeżeli wogóle mógłby zadziałać, to tylko jakbys zrobiła sobie irygację od razu po stosunku, a Ty piszesz, że minęły 3 godziny. ja na Twoim miejscu zaraz szukałam bym lekarza, który wypisze mi receptę, biegałabym od jendego do drugiego, aż do skutku.

Gość malineczkaaaa
ja tez mialam to niestety od razu tzreba do lekarza i 60 zł na postinor tylko ze ja mialam te akcje ze mialam recepte a kasy nie mialam... :( ale dala rade i wszystko ok dalej szaleje :P

Gość po fakcie
tylko modlitwa corko tylko niemartw sie okres wroci za 9 miesiacy

Gość cykorekk
nam tez wczoraj pekla.... ale ja nie lece po postimor. sama nie wiem, czy dobrze robie. doradzcie prosze... moj cykl trwa 28 dni. wczoraj byl 24. i pekla sobie..... co wy na to ?? co dalej??

Z takim poinformowaniem, to ja się dziwie, że ty w ogóle wiesz, że to dni płodne!!! Do lekarza po POSTINOR maszeruj!! A potem sie doucz dziewczyno!!!

ja płaciłam za postinor52zł.według mnie tylko postinor duo

Gość XX*XX
POSTINOR DUO!!! Masz na to 72 godziny.

Gość baby2
witam ma podobnyny problem. tzn ja z dziewczyna bez prezerwatywy to robilem. Ale chodzi oto ze ona miala OKRES. Czy mam 100% pewnosci ze niebedzie w ciazy jak miala wtedy okres? Tez slyszalem o tym Postimorze ale dziewczyna niepojdzie do lekarza ani nigdzie indziej! Ja bym poszedl ale mowi ze mi tego nie dadzą! =( prosze o pomoc ! Postimor raczej odpada niema jak go zalatwic =( Prooooosze!!!

Gość spell
Idź na pogotowie- na oddział ginekologiczny, powiedź że zabezpieczenie zawiodło i prosisz o przepisanie "POSTINOR"-U to tabletki wczesnoporonne, które można zarzyć nawet do 72h po, ale liczy się każda godz., idź wykup receptę w dyżurnej aptece i zaopatrz się następnym razem w Durex arouser- na ostrą jazdę, są wytrzymałe! Pozdrawiam

Gość o raju w maju
POSTINOR TO NIE TABLETKA WCZESNOPORONNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ona tylko uniemozliwa zapłodnienie dlatego nalezy ja jak najprędzej przyjąć

Gość Sanlys
Jedynym ratunkiem jest Postinor. Z piątku na sobotę uprawiałam seks i była mała wpadka, więc zaraz w sobotę rano pojechałam do lekarza dyżurującego w szpitalu ale nie chciał brać tej odpowiedzialności na siebie i wysłał mnie na oddział wewnętrzny gdzie jest ginekolog. Trafiłam do niego i poprosiłam o recepte. Wypisał mi ją ale zarządał ode mnie 30 zł wzamian za wypisanie( Łapówkarz). Za tabletki zapłaciłam 71 zł i wzięłam odrazu, a po 12 godz drugą tabletkę. Mam nadzieje że poskutkuje. Obawiam się trochę. Poczekam jakiś czas i kupie test ciążowy i sprawdzę czy te leki są naprawde skuteczne. Trzymajcie kciuki

Gość Ciekawy111
Na przyszłość - Postinor Duo. Zawsze znajdzie się ktoś, kto wypisze receptę. Często będzie chciał za to jakąś kasę. Działa prawie w 100% do 72h - czyli im wcześniej tym lepiej. Cholernie rozregulowuje cały organizm (sztucznie wywołuje okres) ale jak nie ma wyboru to nie ma. Spokojnie, nie ma się co stresować - to nic nie pomoże. W ciągu 72h jest ok, ale lepiej przyjąć pierwszą tabletkę na następny dzień po stosunku. Co do lekarzy wypisujących recepty, koledzy i koleżanki powyżej opisały sposób kontaktu dość dobrze. Można jeszcze dość łatwo wyszukać odpowiednią osobę przez internet, zadzwonić, spotkać się (w szpitalu), zapłacić i odebrać receptę. Przede wszystkim się nie denerwować a zamiast tego sprawnie to załatwić. Pozdrawiam

Gość pomóżcie prosze
a ja miałem wpadke wczoraj ale jest jakies 3 tyg po okresie a niemam jak skołowac recepty, pomóżcie co robic??

pomóżcie prosze Niech dziewczyna idzie do ginekologa, nie ma co ryzykować. Dostanie receptę na pewno. Później będziecie płakać, że nie chcecie dziecka i będziecie się chwytać każdej deski ratunku. Lepiej wziąć Postinor Duo niż później przerywać ciąże!

Gość zagubiona kasssssiiiaaaa
w tę sobotę 3.10.2008 o godz 12 w nocy kochałam sie z chłopakiem okazało się że pękła prezerwatywa. jestem jakiś tydzień od zakończenia okresu. chlopak wmawiał mi że wszystko ok że napewno nie jestem w ciąży. mimo to postanowiłam wziąść sprawy w swoje rece. powiedziałam matce. w domu mam wojne jakiej jeszcze swiat nie widział. chciałam sama iść do lekarza po tabletki, matka zrobiła to za mnie. niedługo zażyje tabletki o ile lekarz wypisze. boje sie bardzo bo nie wiem czy mi pomogą . mam podobno po 50 godzinach od stosunku tylko 50% szans ze nie bede w ciąży. proszę o pomoc. i odpowiedz co moge zrobić w swoim przypadku

Nie napisałaś w którym dniu cyklu, jesteś ile trwają Twoje cykle? Po trzecie czy doszło do wytrysku? Jak nie było owulacji to nie masz się w ogóle o co martwić. Żywotność plemników to 7 dni w sprzyjającym środowisku. 4 dni to wg mnie już za późno o ile w ogóle była owulacja i były plemniki. Po za tym sama sperma nie wystarczy do zapłodnienia musi też być owulacja. Nie wiem po jaką cholerę mówiłaś matce.

Gość Camila90
A jak okres spóznia mi sie około 14 dni to czy ten lek (postinor duo) zadziała?? czekam na odpowiedz tu lub maila

Gość jojojojojjjjjjj
do niedoinformowanych - postinor nie jest w żaden sposób tabletką poronną - wprost przeciewnie, jeśli przed zażyciem jej dojdzie do zapłodniania to postinor działa podtrzymująco na ciąże... dlatego należy przyjąc go jak najszybciej bo zwiększa śluz i hamuje możliwość zającia w ciąże ale jeśli zażyjesz zbyt późno i dojdzie do zapłodnienia to on działa utrzymująca na ciąże...

Gość TommyBoy
jaki Postinor... o niebo skuteczniejszą metodą jest tabletka ESCAPELLE - łyka się 1 tableteczkę do 72 godz. po niefortunnym stosunku i jest po zawodach :-) - bez dolegliwości i skutków ubocznych - okres może się po tym spóźnić tydzien...Tabletka kosztuje 70zl. i jest na receptę.

Gość escapelle to kolejna generacja
tego leku, kiedys nie bylo jej i byl postinor tak wlasnie dzialajacy. niby do 72 h nalezy wziac tabletke ale wtedy jej skutecznosc spada. najlepiej jak najszybcie, pare godzin. bo wiadomo, ze do zaplodnienia dochodzi na pewnym etapie od uwolnienia jajeczka. czasem dochodzi szybiej do zapłodnienia niz przed tymi 72 h i wtedy zonk, dzidzia jest:) 72 h to maximum przy najbardziej sprzyjających wiatrach.

Gość K1968
Arthrotec 50mg Postinor. etc od ZAUFANEGO SPRZEDAWCY. Tabletki są w pudełku, w listku, oryginalnie zapakowane. Pewna, dyskretna i błyskawiczna wysyłka. Stały kontakt Przyjmowanie zamówień przez 24 godziny na dobę jeśli potrzebujesz szczegółowych informacji lub chcesz złożyć zamówienie proszę o kontakt: gg: 33309037 Realizacja zamówień i wysyłki: CAŁA POLSKA Dostępność leku: CAŁY CZAS DOSTĘPNY