Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bożencia

Opryszczka u faceta na członku

Polecane posty

Gość Bożencia

kochane kolezanki jastem zaną od 2 lat i ostanio zauważywłam u mojego męza na członku coś okropnego. Już wyjasniam. Na żołedzi (jak sie to chyba fachowo nazywa) na dole ma takie białe krostki-CO TO JEST???? Poradzcie. Kiedyś czytałam o czyms takim, ale mnie to nie zaiteresowało-ale pamiętam ze to od jakiś bakteri. Ja miałam grzybile pochwy kiedys ,ale ją juz wyleczyłam-chyba to nie miało żadnego wyływu na jego członek? PROSZE dziwczyny i męzatki poradzcie co to jest? Czy mam go wysłac do lekarza rodzinnego, czy do seksuologa, czy zapytac sie mojego ginekologa? CZEKAM na porady. PA i do nastepnego spotakania.

Gość inny
to go wykastruj......... i po kłopocie

Gość madziaa_
masz racje do dermatologa to go uratuje-inaczej chirurg i do wodzenia ptaszku..........

Gość sdfghjkl
na 90% grzybica

Gość Bożencia
dzieki za rade-oczywiście za tą o leakrzu-musze go wysłać-zobaczymy co bedzie a ty INNY sam sobie obetnij.... jak masz co obcinać......to moze przez lupe? jak jakąś brodaweczke....co?

Gość beba
na przyszłość: jak kobieta ma grzybicę czy cokolwiek innego trzeba poprosić lekarza o receptę również dla partnera. Nawrotów nie będzie tylko wtedy, gdy oboje przejdą kurację, nawet jeśli u faceta nie ma objawów (często tak jest).