Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nowa swieza

zaczelam brac pigulki i ciągle placze...

Polecane posty

Gość nowa swieza

cały czas jestem przygnębiona, łzy same mi lecą. czy tak powinno byc?

Gość no to moze powinnas isc
jeszcze raz do gina i powiedziec o swoich objawach. Widocznie te nie sa dla ciebie odpowiednie

Gość skad ja to znam...
mialam to samo. zrobilam sie placzliwa, ryczalam o byle co. mialam nawet takie ataki (jeden trwal 3 dni :( ), ze ryczalam kompletnei bez powodu, wiedzac ze wcale nie chce plakac, ale nie moglam tego za nic powstrzymac. troche trwalo zanim skojarzylam to z tabletkami. teraz biore inne i problem zniknal. dzieki bogu! a naprawde mialam juz wrazenie ze swiruje i myslalam ze to jakas choroba psychiczna :/ idz do ginekologa, powiedz mu i przepisze ci inne tabletki :)

Gość nowa swieza
dzieki, pojde do gina i zmienie. biore novynette, one maja malo tych hormonow, jak mi przepisze inne z wieksza dawka to nie bedzie jeszcze gorzej?...

Nie radzilabym narazie zmieniac pigulek. Takie hustawki nastrojow moga byc tylko przy pierwszym opakowaniu i moze trzeba przeczekac. To moze byc reakcja na hormony, ale czesto to mija- m.in. u mnie tak bylo. Mysle, ze nie warto sie narazie zrazac, cierpliwosci i 3maj sie :)

Biore tabletki od miesiąca. Podczas ich brania miałam wahania nastroju, oraz plamienia. Lekarz powiedział mi że przez pierwszy miesiąc to jest normalne, ponieważ organizm przyzwyczaja się do tabletek. Więc myśle że teraz będzie już tylko lepiej.

Gość nowa swieza
aaaaaa. kiedy to minie? :(:(:(:(:(

Gość tez tak mialam...
przy pierwszym opakowaniu,przeszlo mi gdzies po trzech miesiacach,teraz jest bardzo dobrze,pozdrawiam

Gość tez tak mialam.....
sory nie po trzech mies tylko tygodniach:-)

Gość ja tez tak mialam
biore rok cilest i napoczatku tez ryczalam o byle co przejdziecierpliwosci ;) pozdr