Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajniczek

Czy może dojść do zapłodnienia jeśli kobieta....??

Polecane posty

Gość pytajniczek

No wlaśnie jeśli kobieta kilka godzin po stosunku wetrze w siebie spermę z prezerwatywt?? Jakie wtedy są szanse zajścia w ciążę??

Gość ... ... .
a po co ma wcierac??

Gość no pewnie
chodzi jej oto ze po 2 godzinach usiadzie pupą na przescieradle mogrym jeszcze od spermy jezeli gola pupa i ta wilgoc dostanie sie so okolic pochwy a te są tez wilgotne to moze dojsc so zaplodnienia oczywista sprawa trzeba patrzec gdzie sie siada

Gość pytajniczek
chodzi o to jeśli laska celowo wytrze w siebie prezerwatywy ze spermą aby zajść w ciąże, jakie ma na to szanse?

Gość pytajniczek
popierdoliło Cie?? chce wiedzieć czy mnie laska może zrobić w ten sposób na szaro!!

Gość wkurzona kobieta
Nie, nie jest to mozliwe. Plemniki szybko gina w niesprzyjajacym srodowisku i na pewno nie sa w stanie przezyc kilku godzin w prezerwatywie. Powiedz panience, ze jak dziecko sie urodzi, to zrobicie badanie DNA w celu ustalenia ojcostwa, jesli wynik bedzie negatywny (tzn. Ty Tata nie bedzie) to sad obciazy ja kosztami (chyba 2000 zl)

Gość nie wierz wto
zyją znacznie dłuzej w prezerwatywie niz myslisz tak sie pobiera probki spermy do badan i oddaje sperme do banku spermy własnie w prezesie

Gość pytajniczek
tak tylko chyba są one zaraz przechowywane w odpowiednich warunkach??

Gość w cholere
jej ufasz,piekny zwiazek,nie ma co

Gość pytajniczek
wolę się przygotować na pewne ewentualności, w końcu jak kobieta ma 28 lat to zaczyna myśleć o macierzyństwie, a jak facet się ociąga, to potem kobieta może mieć głupie myśli, więc chcę wiedzieć, na ile może wziąć sprawy w swoje ręce??

Gość nie mozna
jesli sadzisz,ze byłaby do tego zdolna...no ładnie.Ciekawe,czy ona wie,o co ja podejrzewasz?A moze juz gdzies sie czai z gumka w reku i kombinuje,jak tu by resztki wykorzystac...Powiedz jej po prostu,ze nie czujesz sie gotowy na zadnego dziecko i jesli sadzisz,ze moze i tak potem "kombinowac",to psa nie wart ten zwiazek,naprawde.Moje skromne zdanie,oczywiscie.