Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola23

RATUJCIE RATUJCIE!proszę Was!

Polecane posty

Gość ola23

mam pytanie.nie wiem co jest spowodowane brakiem okresu u mnie?kochałam się z chłopakiem ale zawsze używaliśmy prezerwatyw kupionych w aptece.o żadnych stosunkach przerywanych nie było mowy, tylko prezerwatywy.powinnam miec okres 10 a do tej pory się nie pojawił choć miałam objawy pojawienia się go np w postaci bólu brzucha.pomóżcie mi bo nie wiem czy to ciąża czy coś innego! proszę

Gość jeden dzień spóźnienia
to naprawdę nic nie znaczy :) bardzo często jest to spowodowane np. stresem, więc nie pogarszaj sprawy i postaraj się nie denerwować :) bo moim zdaniem nie ma czym

Gość nie martw sie
nie martw sie na zapas olu okres moze sie spoznic wiem to po sobie jak nie dostalam okresu tego dnia co powinnam to tak sie zdenerwowlam ze chodzialm i plakalam i nie moglam sobie miejsca znalezc takze nie mart sie bedzi dobrze glowa do gory sprobuj wziazc goraca kapiel i sie zrelaksowac ( wiem ze trudno bedzie ) ale sie postaraj zycze szybkiego dostania okresu

Gość no bo
w aptece były zlezałe prezerwatywy nikt ich tam nie kupuje bo za drogie najlepiej kupowac na stacjach benzynowych, zawsze swiezy towar, bo najwiekszy obrót asortymenta