Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona bardzo

Bardzo dziwne krwawienie - pomocy

Polecane posty

Biorę pigułki antykoncepcyjne od 2 lat. Zawsze w 7-dniowej przerwie pojawiało sie krwawienie, które przypominało moje naturalne miesiączki. W pierwszych dwóch dniach było obfite o jasnym kolorze. Pod koniec krwawienie było ciemne i skąpe. Dziś jednak jest całkiem inaczej. Czyłam takie same bóle w podbrzuszu jak zawsze, jednak nie pojawiło się krwawienie, tylko brunatna nitkowata wydzielina. Jest jej mało i ciągnie się takimi niciami. Co jest nie tak? Czemu nie mam normalnego krwawienia jak zawsze? Czy któraś z Was tak już kiedyś miała?

Gość nie panikuj
tak czasami sie dzieje. Tzn. ja teraz jestem madra, ale pamietam jak dwa lata temu tez mialam cos takiego i jak panikowalam :D gin powiedzial, ze tak czasami sie dzieje.

Gość to moze byc jakas infekcja
koniecznie wybierz sie do ginekologa aby wyjaśnić swoje wątpliwości.

Infekcję wykluczam, bo dostłownie wczoraj byłam u ginekologa na badaniu. Przebadał mnie i powiedział, że wszystko jest w porządku. Poza tym nie miałam ani nie mam objawów infekcji: pieczenie, świąd, bolesność, obrzęk, zaczerwienienie, upławy... Może faktycznie, tak się poprostu czasem dzieje. Mam tak pierwszy raz.

Gość nie panikuj
Tak sie robi czasami jak kobieta dlugo bierze tablety. Nawet moja gin tak miala i dlatego powiedziala mi ze mam nie dramatyzowac, bo tak czasami jest

Gość zanipokojona bardzo
Dziękuję :) Uspokoiłaś mnie. Pewno masz rację. Jutro wszystko wróci do normy. Dzięki