Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola_niunia

Wpadka na pigułkach!!!

Polecane posty

Gość Ola_niunia

Czy są tu osoby na tym forum, które wpadły na pigułkach? Ile tabletek zapomniałyście, że wpadłyście? Bede wdzięczna:)

Gość moja kuzynka
nie zapomniala ani jednej!!!! dostala rozwolnienie po czyms zjedzonym w restauracji i siuppp.. :P

Gość moja kuzynka
nie zapomniala ani jednej!!!! dostala rozwolnienie po czyms zjedzonym w restauracji i siuppp.. :P

Gość znajoma
opowiadała mi, że inna nasza znajoma zapomniała raz, jedyny raz pigułki, wzięła ja w ciągu 12 godzin, ale to jużnic nie pomogło - dzidziuś jest już od 3 miesięcy na świecie, lekarz ją wysyłał na badanie prenatalne, bo jak się dowiedział jak zaszła w ciążę i jeszcze, że do końca brała tabletki (dopóki się nie okazało, że jest w ciąży), to się wytraszył. Bał się, że dziecko będzie kalekie. Ale jest oki.

Gość pigułka
U mnie było tak, że zaszłam w ciążę zaraz po odstawieniu tabletek. Przed tym jak w ogóle zaczęłam je brać, miałam cykle bardzo nieregularne i bolesne, pigułki to unormowały, ale musiałam zrobić przerwę, bo brałam je kilka ładnych lat. No i stało się. W miesiącu, w którym przestałam brać, od razu cykl był z owulacją i to jak w zegarku. No i teraz jestem w 4 miesiącu ciąży:) Dzidzia rozwija się super, wszystko jest w porządku, tylko lekarz przepisał mi Duphaston, żeby ciąża utrzymała się i wzmocniła. Pozdrawiam

Gość gość
:D

Gość gość
Umocnila sie ciaza? Pierwsze slysze heh.