Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galadriela*

czy Was dziewczyny tez tak boli brzuch podczas okresu???

Polecane posty

Gość galadriela*

macie na to jakies sprawdzone sposoby?? bo ja juz chyba probowalam wszystkiego

Gość to straszne
Kladź się na plecy i masuj okrężnymi ruchami bardzo powili !Po czasie ustąpi zrelaksuj się

Gość yokoone
Ketonal 100, dzxiała od razu i skutecznie na recepte, 20 tabletek ok 10 zł

Gość galadriela*
ketonal to ja bralam kiedys po operacji. To strasznie mocny srodek i potwornie boli mnie zoladek jak sie czegos takiego nałykam wiec odpada

Gość najlepsze są tabletki
antykoncepcyjne. Brzuch nie boli, krwawienia są regularne jak w zegarku i mniej obfite

Gość galadriela*
to fakt, po tabletkach antykoncepcyjnych brzuch mnie prawie wcale nie bolal, a jak juz to zdecydowanie mniej. Ale nie moge przeciez brac tabletek przze caly czas:( bralam 4 lata, wiec juz najwyzszy czas na przerwe. Tylko jak je odstawiam to od razu problem potwornie bolacego brzuch powraca :( ehhh

Gość też to miałam
czasami dochodziły do tego wymioty i biegunka. Strasznie cierpiałam. Ale teraz biorę tableteczki i wszystko jest ok

Gość galadriela*
to jest naprawde uciazliwe:( bo w tych dniach nigdzie sie nie pojdzie i przez caly czas sie zwijam z bolu. Najgorsze sa 3 pierwsze dni.

A gdzie jest powiedziane, że po 4 latach brania piguł trzeba robić przerwę? Mój gin zawsze powtarza, że nie trzeba robić żadnych przerw, chyba że organizm przestanie prochy tolerować (plamienia, bóle). Ja brałam bez przerwy 12 lat.

Gość galadriela*
nigdzie tak nie jest napisane, ale chyba nie powiesz mi ze branie tabletek jest calkowicie obojetne dla organizmu?

Gość 3 pierwsze dni
jesu u mnie okres trwa dwa tzry dni a boli może ze dwie godziny> jeju czy to jest noirmalne?

Gość galadriela*
wydaje mi sie ze troche zboczylysmy z tematu. Czy znacie jakies skuteczne metody walki z bólem nie liczac tabletek antykoncepcyjnych i katujących żołądek leków przeciwbólowych?

Gość wariaciczka
a ja mam tak ze dwa albo 3 dni w ogole nie moge sie ruszac. srodki przeciwbolowe w ogole mi nie pomagaja... a okres jest tak obwity ze slabne czasami. nieraz nie jestem w stanie isc do sklepu, czy na uczelnie. a moj ginekolog twierdzi ze nic nie poradzi, bo taki juz urok tego okresu mi sie przytrafil i ze jak urodze pierwsze dziecko to moze ustapi.... ten bol jest nie do opisania. nic nie pomaga. zna ktos dobrego ginekologa w krakowie? ania.k.fm@poczta.fm

Gość galadriela*
Czy znacie jakies skuteczne metody walki z bólem nie liczac tabletek antykoncepcyjnych i katujących żołądek leków przeciwbólowych?