Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yxyxy

czy mozliwa jest ciaza?

Polecane posty

Gość yxyxy

5 dni spozniala mi sie miesiaczka, zrobilam test wyszedl negatywny.Po 2 dniach dostalam miesiaczke, tzn. dwa dni krwawienia i dwa dni plamienia czyli lacznie 4 dni( nigdy tak wczesniej nie mialam). Teraz juz minely dwa tygodnie od tej miesiaczki a mnie od czasu do czasu boli dol brzucha jakbym mial dostac miesiaczke. Prosze o rade czy moge byc w ciazy, nie mam innych dolegliwosci, czy moze boli mnie brzuch bo zaczelo sie jajeczkowanie( choc nigdy wczesniej wczasnie jajeczkowania nie bolal mnie dol brzucha)

Gość hmmmmmmm...
chyba najlepszym rozwiązaniem będzie jak udasz się do ginekologa; ja raz gdy mój chłopak po raz pierwszy wprowadził palca do pochwy chyba przez dwa czy trzy dni miałam plamienie (choć wtedy miałam mieć okres ale zwykle mam obfite miesiączki) po tych kilku dniach miałam napewno okres; poszłam wtedy do ginekologa bo to plamienie było dla mnie dziwne, okazało się, że błona dziewicza była rozszerzona, ginekolog mi powiedziała, że to plamienie mogło być spowodowane właśnie tą błoną lub było ono dlatego, że byłam w czasie owulacji (plamienie wtedy może się pojawić); idź do ginekologa; ja dopiero po wizycie u niej pozbyłam się "własnych" diagnoz powodzonka :)

Gość aga 86
skoro okres dostałas to powinno byc dobrze zdarza sie ze mozna byc w ciązy i miec miesiączka ale to sa bardzo sporadyczne przypadki. Ból brzucha jeszcze o niczym nie świadczy. poprostu zrób jeszcze jeden test i zobaczysz. jesli nastepnej miesiączki nie bedzie udaj sie do lekarza

Gość oczywiscie nie
te przypadki są dosc czeste, zeby nie powiedziec nawet bardzo stale sie slyszy o takich przypoadkach a i tu na kafeterii sie pojawiaja co jakis czas wiec to chyba nie rzadkosc

Gość xyxyx
dzieki dziewczyny za odpowiedzi:) jutro robie kolejny test, wiec jeszcze noc nie pewnosci...