Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaaanana

PIERWSZY DZIEN OD 2 LAT BEZ LOGESTU...

Polecane posty

Gość megaaanana

hej od dzis zaczynam pierwsza od dwoch lat przerwe w przyjmowaniu logestu.facet wyjezdza na 4 miechy wiec nie bede na darmo brac zaczelam sie jednak denerwowac ewentualnymi skutkami ubocznymi odstawienia.mam prosbe do wszystkich logestowiczek ktore odsatwily o podzielenie sie swoimi doswiadczeniami.najbardziej interesuje mnie kwestia wypadania wlosow.czy to prawda??? za wszystkie odpowiedzi bede wdzieczna pozdrawiam!!! :):):):):):):):):):):):):)

Gość ja mialam tak
ja odstawilam, ale po 10 miesiacach brania. nie mialam zadnych skutkow ubocznych, no moze drobne zmiany nastroju, niegrozne dla otoczenia na szczescie ;] wlosy mialam w porzadku. :)

Gość megaaanana
ufffff dzieki;)

Gość megaaanana
czekam na kolejne wypowiedzi!!!mam nadzieje ze tez pozytywne wrazenia...

Gość Logestowiczka2204
odstawiłam po 15 miesiacach brania, mineły 4 cykle ale do nich wracam ;) Okres bez piguł jak w zegarku - włosy faktycznie jakby wiecej wypadaja - myslałam, ze mi sie tylko wydaje ;) Ogólnie nic mi nie jest :)

Gość megaaanana
kurna...wiec jednak cos z tymi wlosami jest na rzeczy ja tez mam zamiar wrocic do tabletek po wakacjach:0

Gość Logestowiczka2204
Megana, ale nie sa to jakies masakryczne ilosci :) Ja mam wlosy prawie do pasa wiec tez sie strasznie plączą...wiec to tez moze miec swój wpływ ;) Pozdrawiam :)

Gość megaaanana
kurna...no ale ja nie mam i tak za duzo wlosow:o ale dzieki za slowa otuchy:)

Gość maileen
tez jestem ciekawa ewentualnych objawow.dziewczyny piszcie!!!!!!

Gość JULIES
Hej,a ja odstawialam po 1,5 roku.Juz prawie pol roku jestem bez logestu.Ogolnie czulam sie bardzo dobrze, hustawki nastroju minely,tylko okres mi sie rozregulowal a no i wlosy tragicznie wypadaja.Ale to niesamowite ilosci...Wlasnie jestem na etapie robienia wszelkich badan...aha pospula mi sie tez cera i przytylam 3 kg.Ale za 2 miesiace wracam do tabletek (juz na pewno nie Logest bo moj organizm przestal go tolerowac) takze mam nadzieje ze wszystko wroci do normy.

Gość mimimimi
jakto wroci do normy???jak bedziesz na tabletkach to nie bedzie norma tylko sztuczny stan!!! w normie to bez tablet powinnas byc ehhh

Gość głupi logest
a u mnie po0 odstawieniu masakra. Cera - TRAGEDIA, syf na syfie. Libido - ZERO maxymalne (choć juz w trakcie brania było kiepskie) Myslalam ze wróci do normy po odstawieniu, ale minelo juz 4 miesiace i dupa:( Cera najpierw lekko zaczela sie psuc, ale po 3 miesiacach jest tragedia. Logest ralam 6 lat Tak bylo u mnie, nie u kazdego tak byc musi.

Gość megaaanana
a czy przed braniem tabsow mialas problemy z cera???