Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeehhh

Poronienie samoistne - kiedy następny okres ??

Polecane posty

Gość eeehhh

Lekarz stwierdził ciążę 5 tygodniową. Tydzień później dostałam okres (!) czyli dwa tygodnie po terminie spodziewanego okresu. I to tyle. Od tego czasu minął tydzień, nie mogę się pozbierać... Lekarz coś tam mówił, słuchałam go 5/10. Więc kiedy następny okres ?? Jak to z Wami było ??

Moja droga ! Ja też poroniłam pół roku temu i musze powiedziać że \"czas leczy rany\" ale jak tylko o tym pomysle to boli! Ja byłam w szpitalu i mialam zabieg! Mysle że okres dostaniesz za miesiąc, chociaz coś mi się przypomina że mi sie coś poprzestawiało! nie podnoś ciężkich rzeczy i odpocznij sobie bo macica musi sie obkurczyc - to jest ważne żeby było ok z następnym dzidziusiem!!! Ja zaczęłam się starać o dzidziusia od wczoraj! cha cha! Zrób sobie badania: toksoplazmoze - to jest najważniejsze! Ja słyszałam że poronienia pierwszego dziecka zdarzeją się bardzo, bardzo cząsto, stają sie chorobą cywilizacyjną! mam dwie koleżanki które straciły pierwsze dzicko a teraz są szczęśliwymi mamami! Z nami też tak na pewno będzie!!! Sciskam Cie gorąco!

Gość eeehhh
Dzięki Kasieńka27 Mam już dość samej siebie... zero apetytu, chodzę jak wyblakły cień... a wśrodę mam ciężki dzień w pracy, do którego jestem kompletnie nieprzygotowana...jakoś przetrwam. To faktycznie pomaga jak ktoś pisze o podobnych problemach. Dzięki raz jeszcze, teraz wiem, że nie jestem sama