Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam

Prawdopodobieństwo zajścia w ciążę podczas ostatniego dnia okresu

Polecane posty

Gość pytam

Jakie są szanse na ciążę jesli to był ostatni dzień, zważywszy na to, że mam w miare regularne cykle 28-30dni??

Gość znikome
no, chyba, że Twój okres trwał 13-14 dni.... wtedy współczuję... :(

Gość pytam
okres trwał standardowo 5 dni

Gość pytam
obliczyłem, że od jutra mam dni płodne a to raptem 4 dzień po stosunku zważywszy na to, że plemniki moga przetrwać do 6 dni to chyba jednak prawdopodobieństwo jest duże??

Gość no niewiem nie wiem
nie kres a krwawienie ma 5 dni ile trwa Twoj cykl tego miesiaca bedziesz wiedziec jak dostaniesz nastepne krwawienie (jezeli) bo ta 1 czesc cyklu jest ruchoma i a nuż Ci sie poprzesuwało i wlasnie ten bedzie mial 24 dni wtedy spokojnie w ostatnim dniu krwawienia jestes płodna i siup - wpadka gotowa dlatego wyznaczanie dni plodnosci w oparciu o długosc poprzednich cykli i (czy długosc krwawienia - to juz kuriozalne) jest metodą polecaną przez lpr i mw i rm bo prowadzi do zwiekszenia przyrostu naturalnego bo tyle z tego wpładek

Gość pytam
dziś mam 8 dzień cyklu ale jajniki mnie bola...to chyba nie jest owulacja bo bola mnie dużo słabiej, ale jeszczcze nigdy po okresie nie bolały mnie jajniki, dopiero bardzo silny ból przychodził w 14 dniu cyklu podczas owulacji...co sie dzieje??

Gość poprostu
to wczesniejsza owulacja moze byc, czasem mozna miec 2x w ciagu cyklu wiec jak do 5 dni wstecz współzyłas musisz brac pod uwage prawdopodobienstwo wpadki

Gość pytam
w takim razie i tak test ciazkowy moge zrobić dopiero za kilka dni??