Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiuytrewq

Pigulki a sluz

Polecane posty

Gość poiuytrewq

Od pol roku biore pigulki (Logest). Wlasnie jestem w 3 dniu siedmiodniowej przerwy. Okolo przedostatniej pigulki pojawil mi sie sluz wygladajacy jak plodny wiec troche sie zaniepokoilam. Dziewczyny, jaki macie sluz podczas brania tabletek? U mnie byl glownie gesty i bialawy, a nagle pojawil sie ten przezroczysty i "rozciagliwy". Czy to powod do niepokoju?

Gość poiuytrewq
powiedzcie, uspokójcie mnie :)

Gość o matko
a ginekologa masz? moze idź na wizytę i sie zapytaj... śluz jak śluz - bierzesz pigułki to nie dochodzi do owulacji

Gość poiuytrewq
o matko no wyobraz sobie ze mam. A sluz nie jak sluz,zaleznie od dnia cyklu jest inny, obserwowalas kiedys swoj naturalny cykl, bo wyglada na to, ze pewnie nie...A jesli teraz wyglada na plodny, to dziwi cie to, ze sie zastanawiam? Po to jest forum, zeby pytac, nie znasz odpowiedzi to nie odpowiadaj, nie marnuj energii.

Gość o matko
dobrze, masz płodny śluz i pewnie jesteś już w ciąży. Z uwagi, ze brałaś pigułki hormonalne pewnie bedziesz miała ciażę bliźniacza. I co uspokojona? to chciałaś usłyszeć?

Gość poiuytrewq
o matko, widze, ze nie zrozumialas co napisalam. Prosilam, zebys nie odpowiadala, jezeli nie masz nic konkretnego do powiedzenia. Nie mysle, ze jestem w ciazy, nie jestem glupia, pytam po prostu czy to normalne. A ty mi nie pomoglas, wiec na co Twoje slowa, nie wysilaj sie.

Gość nie martw sie
czasami w trakcie brania talbet jest taki sluz, ale jest to normalne. Sluz moze nasladowac ten normalny (bez tabletkowy). Ja tez zawsze przed okresem mam ten sluz (jesli to cie pocieszy) i w ciazy nie jestem. Pozdrawiam :D

Gość poiuytrewq
Dzieki, jednak jest tu ktos normalny :-)

wlasnie dziewczyny zawsze slyszlam ze podczas brania tabletek jest sucho i w ogole... a ja dla odmiany mam wrecz mokro i zdaza sie taki ciagnacy sluz....moze tak byc??

Gość jola78
ja też mam tam cały czas wilgotno ale nie powód żeby panikować tak już poprostu jest podczas stosowania tab.anty.

Gość ja podczas brania
tabletek mialam bialy sluz, tego przezroczystego nie bylo :)