Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadowolona2345

ufff nie jestem w ciazy.

Polecane posty

Gość zadowolona2345

dostalam okres ipolknelam tabletke Novynette, chce sie z wami podzielic tym ze nie jestem w ciazy i naprawde sie ciesze :))))

Gość cykorekk
ja tez nie jestem.... cykalam, chociaz... okres dostalam tak jak bylo to planowane .... regularnie (ja mam co 28 dni). nawet skorzystalam z kalkulatora... na stronie kobieta w portalu interia;) pozdrawiam;)

Gość Kasieńka1983
Ja też nie jestem:)) Ale ulga:)) Pozdrawiam wszystkie panikary!!!!!!!!!!

Gość no no
a wy nie wiecie ze okres to mozna miec czasem do 4 miesiaca nawet i to taki calkiem normalny

Gość ja jeszcze czekam
dzis 29 dzien cyklu najdłuższy miałam 34 dniowy

Gość cykorekk
moze to i prawda, ze okres mozna miec, a i tak jest sie w ciazy, ale to nie jest regula. powiedzialabym nawet, ze to rzadkie przypadki;) nie mniej jednak miejmy nadzieje, ze jest wszystko ok. pozdro...

Gość cykorekk
wiecie co???? poczytalam sobie wlasnie troszke o tym, jak to.... mozna miec okres, a mimo to byc w ciazy... Nie bardzo w to wierzylam, ale.... przed chwila o tym czytalam, jak wypowiadaly sie na forum laseczki, ktore tak wlasnie mialy. mialy nawet przez 3 kolejne cykle normalny okres, a pozniej, po odwiedzeniu ginekologa w celu wyzyty kontrolnej okazalo sie, ze byly juz w 3 miesiacu ciazy.... Schiza powrocila ;(

Gość cykorekk
jesli mi nie wierzycie, to wpiszcie w wyszukiwarce temat np. ten, na ktorym wlasnie piszemy.... (NIE JESTEM W CIAZY) na forum ANTYKONCEPCJA..... , a wowczas pojawia sie wam temaciki pokrewne... poczytajcie... tam jest tego pelno.... poczytajcie i wypowiedzcie sie tutaj... poschizujemy sie razem.....;) miejmy tylko nadzieje, ze wszystko bedzie ok. ja mam taka schize, ze chyba przestane sie kochac ze swoim facetem;) heheh

Gość Kasieńka1983
Na szczęscie wybrałam się do mojego lekarza i on rozwiał moje obawy:))Zróbcie to samo odrazu będzie lepiej:) Trzymam kciuki