100krotka83 0 Napisano Maj 20, 2005 Czy w 7 dniowej przerwie jesli wystapi krwawienie to na 100% nie jest sie w ciazy? czy lepiej wykonac test, zeby nei zaczac przyjmowac tabletek i ewentualnie zaczac szkodzic dziecku. Wiem ze pytanie moze byc troche tendencyjne ale potraktujcie je powaznie, bo ja dopiero zaczelam lykac tablety anty i mam 100 pytan na minute :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BetaB Napisano Maj 20, 2005 jeśli wystąpiło krwawienie to na pewno nie jestes wciąży!!!!!!!!!!!!A na przyszlóść; jeśli nie zapomniałaś wziąść tabletki, nie miałaś biegunki i wymiotów w ciągu całego cyklu to nie zajdziesz w ciąże( 15 lat doświadczenia). Od zeszłego roku są na rynku plasterki EVRA-bardzo wygodne.Pozdrawiam-bezstresowych igraszek !!!!!!!!pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ło matko jedyna Napisano Maj 20, 2005 czasami kwawienie nie wystepuje tak se o!! Na kazdej ulotce to pisza. Jak drugi raz go nie bedzie to mozesz podejrzewac ciaze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ło matko jedyna Napisano Maj 20, 2005 Źle przeczytalam. Jak wystapi krwawienie to NA PEWNO W CIĄŻY NIE JESTEŚ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do BetaB Napisano Maj 20, 2005 to teraz przeczytaj topik Zaciazonej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do Do Beta Napisano Maj 20, 2005 Ty tez go przeczytaj, ze Zciazona nie dostala krawienia dwa razy. MATOLE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach