Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zygzulka

czy komus spadly plytki we krwi?

Polecane posty

Gość zygzulka

dziewczyny mam powazny problem i jestem ciekawa czy moze ktos mial podobne zmartwienie .otoz 1.5 roku temu moje plytki spadly do 1 tysiaca co praktycznie bylo stanem krytycznym ,ale trafilam w dobre rece i skonczylo sie to ok.Mam pytanie cz ktos mial podobny problem?dodam ze moj synek przy urodzeniu mil tez mala ilosc plytek.Nie stwierdzono u mnie zadnej choroby .POWIEDZCIE jesli cos wiecie.

Gość tez tak mialam
ale jakies tabletki lykalam i juz wszystko ok. mi plytki spadly po braniu tabletek anty

Gość dr ignorant
niskopłytkowośc może byc fizjologiczna, nieco obniżona stwarzać może problemy z krzepliwoscia. ciekaw jestem, jak byłaś leczona, jak sie dowiem, wówczas może powiem jeszcze cos więcej

Gość zygzulka
bylam leczona sterydami ale nie wiem jaka nazwa bo to bylo za granica to znaczy w usa. chcialabym miec drugie dziecko ale boje sie ze bedzie mialo ten sam problem co pierwsze.lekarze nic konkretnego mi nie powiedzieli tylko gdybali ze moglo przyczyna byc np. zmiana klimatu albo wirus. zastanawia mnie dlaczego moj syn mial ten sam problem.Dodam ze mam grupe krwi arh+ amoj maz ma o rh+ .pomozcie

Gość zygzulka
dziekuje z gory