Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zibunka

Krwawienie podczas brania tabletek.Odpowiedźcie szybko

Polecane posty

Gość zibunka

Tabletki biore od 2 lat LOGEST i nigdy mi się to nie zdażyło. jestem na 15 tabletce i dostałam okres. Wczoraj lekkie krwawienia i plamienia,a dziś już takie mocne. Nawet ze skrzepem czy czymś dziwnym takim,bo skrzep jest ciągnący,a to było takie inne. Co to może być? Mam nadal brac tabletki?

Gość ginekoligistka
bierz dalej. Nic wielkiego sę nie stało. To normlane. Po prostu zaszłaś w ciążę a branie nastepnej tabletki spowodowało ze poroniłaś i teraz usuwa się tylko zarodek i jest troszkę krwi. A ten skrzep to prawdopodobnie trochę zarodka. Pozdrawiam i nic się nie bój

Gość zibunka
jak to? robiłam testy i pokazywały,że nie.Ostatni robiłam w poniedziałek. DLACZEGO? A gdybym nie brała dalej tabletek to ciąża mogłaby się utrzymać?

Gość ginekolożka
no gdybyś nie brała to ciąża by się utrzymała - to chyba jest logiczne. A test nie wykazał bo było jeszcze za wsześnie. Zapłodniona komórka jest usuwana w ciągu 24godzin a testy pokazuja dopiero po 6 dniu od zapłodnienia.

Gość zibunka
ale ja ostatni stosunem miałam na początku maja i to był 3 tydzień ciąży,a testy nic mi nie pokazywały. Ostatni robiłam jakieś 11 dni od zapłodnienia!!!!

Gość ginekolożka
w takim razie to wina hormonów ze test nie pokazuje prawidłowo. Testom nie należy wierzyć podczas brania tabletek bo wariują przez hormony z tabletek zawarte w moczu. A tak wogóle czym się martwisz??? jest wszystko OK - tabletki dobrze działają

Gość bzduurka
Przecież ginekolodzka robi sobie z Ciebie teraz jaja.. nie wierz jej:) Ja biore pigułki od ponad roku i nic takie mi się nie przytrafiło. Idź moze lepiej do gina i jego zapytaj, albo ewentualnie poczekaj az inne Ci coś doradzą

Gość tabletki przestaly ci pasowac
Twoj organizm sie do nich przywzwyczail (co nie znaczy, ze nie jestes zabezpieczona) i powinnas zmienic na inne. Mi tez sie przytrafilo cos takiego (nagl krwawienie) i musialam zmienic na inne.

Gość pumpernikiel
własnie musisz isc do ginekologa i zmienic tablrtki na slabsze, albo na trojfazowe

Gość zmienic ale na mocniejsze
albo z ta sama zawartoscia hormonow ale po prostu inne (np Harmonet)

Gość bobi20
ale mnie ginekologistyka wystraszyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bo wlasnie od 2 dnich mam plamienia a zostalo mi jeszcze troszke tabletek do konca, myslicie ze te slabe plamienia moga miec jakis zwiazek ze stresem?juz raz zmienialam tabletki wlasnie z tego powodu

Gość zibunka
to moje krwawienie trwa już 4 dzień i jest takie brązowe z jakimiś skrzepami małymi. Miał to ktoś?Odstawiam dziś tabletki może przejdzie. Co wy na to?