Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugiugvb

od jakich tabl.anty.powiekszyły sie wam piersi

Polecane posty

Gość ugiugvb

??

Gość mogę Ci napiszać
od jakich porobiły mi się torbiele.......

Gość fiki-miki
mnie od harmonet:D staly sie takie pelne:D soczyste:D mmmmmmmmmm

Gość JULIES
wedlug mnie wszystkie tabletki maja wplyw na powiekszenie piersi.Ja bralam logest...tez mi sie powiekszyly,staly sie takie pelniejsze i jedrne.Po odstawieniu troszke spadly a teraz wydaje mi sie ze znow sa takie jak wtedy gdy bralam tabletki....a moze mi sie wydaje.

Gość agussskaaa
chcesz brac tabletki zeby miec wieksze piersi?? !? hm.. powiem ci jedno - lepiej sie nie laduj w to gowno. ja bralam trzy miesiace. wszystko bylo ladnie pieknie- cykl reguralny bezbolesny okres. ale co z tego jesli z kazdym dniem - fakt mialam pelniejsze jedrniejsze piersi- ale nie tylko tam sie "powiekszalam" z ladnej zgrabnej dziewczynay stalam sie malą kuleczką. trzy miechy wystarczyly zebym przytyla 8 kilogramow! co najgorsze- odstawienie tych tabletek bylo masakryczne - nie dosc ze nie moge schudnac to jeszcze cykl mam bardziej rozregulowany niz gdy zaczelam brac tabletki a okres bardzoiej bolesny. ale ja juz postanowilam - NIGDY WIECEJ!

Gość agusskaaa
aha bralam NoVYNETTE-niby "najdelikatniejsz" tabletki dla mlodych dziewczyn.

Gość aga 86
ja biore tabletki od roku jestem bardzo chuda moge jesc i jesc i nic myslałąm ze maze choc troche przytyje a tu nic brałąm harmonet a obecnie microgynon piersi tez sie nie powiekszyły

Gość ja brałam 4 lata
z przerwami oczywiście-już nie biorę dwa lata i mam regularny cykl. jeśli chodzi o piersi to gdy brałam tabletki, były one duże, a gdy przestałam brać znów zrobily się malutki :( jeden plus tych tabletek-to regularna miesiączka-wczesniej miałam straszne z tym problemy :)

Gość aga 86
a dlaczego zrezygnowałąs z tabl. jesli moge oczywiście wiedziec?

Gość linkaaa
czy piersi wogole po tabletkach rosna czy tylko sie wypelniaja jak przy okresie? zaczelam brac jakies 2 tyg temu i sie zastanawiam ile czasu trzeba im 'dac' zeby zaczely rosnac :P (nie zazywam po to zeby urosly. to mily efekt uboczny) a co do tycia to nie wydaje wam sie ze tab poprostu zwiekszaja apetyt i jesli sie nad nim panuje to sie nie tyje? ja nie wiem nie mam doswiadczenia ale wydaje mi sie ze jak sie je rozsadnie to po samych tab sie nie tyje..