Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kaska 4

koty

Polecane posty

Go艣膰 kaska 4

Jak pozby膰 si臋 kot贸w z ogrodu? koty tratuj膮 mi grz膮dk臋 z pietruszk膮, tylk膮 t膮 , jak si臋 ich pozby膰, pom贸偶cie!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja tam lubi臋 koty
przecie偶 nie zjedz膮 ci tej pietruszki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znawca kociego tematu
umiesc miedzy kwiatami woreczki z waleriana. Wyniosa sie natychmiast.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rozsyp mi臋dzy ro艣linami
czy warzywami dorbno mielony pieprz czarny ( 艣wie偶y), nie lubi膮 tego.Po deszczu zn贸w rozsyp i tak w k贸艂oko, az im obrzydnie ta grz膮dka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty uwielbiaj膮 walerian臋
znawco, to je zwabi :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ale bzdura z tym pieprzem
to by dziewczyna musiala kupic chyba z kilo tego pieprzu, zeby podzialao.:0 Waleriana to lepszy pomys艂, bo jej a偶 tak duzo nie potrzeba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taaaaaaa
Waleriana jest suuuper , tylko efekt odwrotny od zamierzonego murowany :D

Udost臋pnij ten post

do autorki >> Ktos sie tu zabawia Twoim kosztem, nie stosuj waleriany, nigdy, przenigdy, koty j膮 kochaj膮 ponad wszystko i b臋dziesz ich mia艂a tysi膮ce.Pieprz to dobry spos贸b.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i o to chodzi
kotki przyjad膮, a wtedy je fruuuu do worka i wyw贸zka do lasu 20 km od twojej grzadki:D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koty to najfajniejsze
stworzonka pod s艂o艅cem :D :D :D :D :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polej grz膮dki coca col膮
kotki nie lubi膮 tego zapachu i pojda kopac gdzie indziej:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedyna normalna rada
Je艣li to nie s膮 Twoje koty, to kup w sklepie zoologicznym specyfik odstraszaj膮cy koty. S膮 takie te偶 dla ps贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 4
juz sie upora艂am z tym problemem,z艂apa艂am te koty i zacze艂am nawala膰 nimi o 艣ciane,teraz bedzie dobrze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedyna normalna rada
Ja mam taki na psy. Nie w艂a偶膮 mi do ogr贸dka. Wygl膮da to jak takie zielone 偶elki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 4
jaki艣 idiota podszywa si pod m贸j psudonim, dzi臋ki za rady, zastosuj臋 pieprz, mam go du偶o na szcz臋艣cie, je偶eli nie zadzia艂a, zajd臋 do sklpu zoologicznego,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 4
zajde do sklepy zoologicznego i kupie strzelbe i bedzie git

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaska 4
no i po problemie kupi艂am pietruszke w warzywniaku a grz膮dki zaora艂am razem z kotami,pa pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podszywacz kaski 4
jeste艣 jeszcze? a tak na serio to p艂otek wok贸艂 pietruszki nie zawadzi albo ma艂a szklarnia,zalezy ile tej pietruszki masz,bo na p艂otek mozesz po艂ozyc siateczke z drutu i nie powinny tam w艂azi膰,kotom i tak nic nie zrobisz. I nie gniewaj sie na mnie.Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niee gniewam si臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podszywacz kaski 4
ciesze si臋 i jeszcze raz pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielbicielka kot贸w oczywi艣cie
KOty s膮 rewelacyjne, bardzo czyste i zmy艣lne. Najlepszy b臋dzie 艣rodek z zoologicznego, poza tym masz pewnos膰 偶e myszy ci nie wejd膮 na grz膮dki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A one zniszczy艂yby du偶o wi臋cej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciotkaaa
koty nie znosz膮 zapach贸w cytrusowych, je艣li pieprz nie pomo偶e to spr贸buj tam rzuci膰 pare cytryn czy co艣 takiego a w og贸le kotki s膮 super ;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie lubiaca kotow wrrrrr
Chcialam sie zapytac Was czy to jest normalne jezeli kot rzuca sie na twarz bez powodu?? Nie chce zakladac nowego tematu z kotami bo widze ze jest ich sporo. W niedziele bylam u mojego chlopaka w domu, siedzielismy na balkonie, sluchalismy muzyke. Bylismy sami. Maja oni kotke, takie chuchro chude :P male...... I w pewnym momencie kotce napuszyl sie ogon i zaczela latac to z pokoju do pokoju, z pokoju na balkon itd. Myslelismy ze rodzice chlopaka wracaja do domu a kotka po prostu ich czuje. Ale rodzicow ani widu ani slychu nie bylo. W pewnym momencie poprosilam chlopaka zeby mi zrobil kanapke. On poszedl do kuchni a kotka wskoczyla na parapet w kuchni i tam siedziala. Po chwili ja weszlam do kuchni i chcialam podejsc do okna (tak sobie bez zadnego celu) a wtedy kotka rzucila sie mi na twarz, potem z mojej glowy na lodowke, z lodowki na stol kuchenny, ze stolu na podloge i cofnela sie do mnie, napuszona jak cholera. Balam sie strasznie ze ona znowu sie na mnie rzuci i wpychalam sie doslownie za lodowke. Poczulam ze leci mi gdzies z twarzy krew. Odruchowo zakrywac zaczelam oczy, ogolnie twarz. Nigdy w zyciu tak sie nie trzeslam. Chlopak musial mnie soba zakryc aby ona znowu na mnie sie nie rzucila. Nie mogl jej uspokoic. W koncu udalo mu sie uderzyc ja, to wtedy poleciala do pokoju i szybko zamknal drzwi od kuchni. Slychac bylo jej drapanie drzwi od pokoju i wycie. Jak zobaczylam jego mine na widok mojej twarzy to az sie przestraszylam, bo czulam ze jestem gdzies podrapana. W ogole to tak sie balam ze prawie za lodowke weszlam i nie chcialam wyjsc z tego zakamarka.Oczywiscie caly czas plakalam. Nigdy sie tak nie balam. Poszlismy po jego prosbach do lazienki aby umyc moja twarz i odkazic i wiecie co.........jak sie zobaczylam w lustrze to tak zaczelam niemilosiernie plakac ze nie mogl mnie uspokoic. Wy nawet nie wiecie jak ja jestem na twarzy podrapana!!! straszyc moge. Ja sie az zanosilam od placzu i moje wolanie "Boze! Ja do pracy jutro ide! Do pracy ide!" Dziekuje Bogu ze oczy mam. Szyje, twarz, pod wlosami podrapana jestem. Powiedzcie mi czy to jest normalny kot, przeciez ona mnie od malego znala. Ale wczoraj ja sie z nia w ogole nie bawilam, nie dokuczalam jej. Niby teraz wszystko normalnie jest, normalnie sie zachowuje, jak zawsze. Co jej odbilo? Wiem tez ze niegdy jego rodzice by jej nie uspali, nawet bym o to ich nie prosila. Nie chce jej w ogole widziec> Zdenerwowalo mnie tez podejscie jego rodzicow do tej calej sytuacji ale to juz inny temat. Ale dla mnie ten pierd******** kot nie jest normalny.......

Udost臋pnij ten post

Wejd藕 na topic, kt贸ry za艂ozy艂am - \"Jak odstraszy膰 koty\". Nie b臋dziesz musiala dyskutowa膰 z obro艅camo kot贸w a dowiesz si臋 jak ja je odtraszy艂am nie robi膮c im krzywdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spali艂a艣 je na ognisku
czyta艂em niez艂a jeste艣 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nie lubiaca kotow wrrrrr
niezla?? tragicznie wygladajaca :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kociarz
bo Ty z艂a kobieta jeste艣 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 catbuster
siemanko chyba mam rozwiazanie waszego problemu - co najwazniejsze sposob sprawdzony i mozna laczyc przyjemne z pozytecznym. Sam mialem kiedys podobny problem i moj dziadek polecil mi zebym sprobowal jego wiatr贸wki (kaliber 5,5mm w sam raz na koty - polecam) made in ZSRR - niezawodna i celna. Jako ze dziadek madry czlowiek czemu mialbym go nie posluchac choc z poczatku pomysl wydawal sie z deczka dziwny. Koty przewaznie padaja po 1-2 strzalach zalezy czy trafisz w glowe czy nie. Tylko uwazajcie zeby nie zastrzelic przez przypadek jakiegos ptaka bo 2 razy mi sie to zdarzylo co spowodowalo u mnie wcale nie male wyrzuty sumienia. Zwloki z kotow mozna kompostowac razem z innymi odpadami i to jest druga zaleta - dobry nawoz po czasie gdy truch艂a sie calkwoicie rozloza. Trzecia zaleta to ze nie trzeba zbytnio sie chowac bo koty raczej nie boja sie ludzi choc powinny. Mam nadzieje ze was przekonalem zycze owocnej pracy! Pozdrowionka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 catbuster
z ta wiatrokwa to byl taki zart ale widze ze nikogo to nie zdenerwowalo ;) Kurde co wy macie do tych kot贸w? Kotki sa bradzo mile! nie wiem co one tak niekt贸rym przeszkadzaja

Udost臋pnij ten post