Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska 4

koty

Polecane posty

mam ten sam problem.Odkad pies zginal tragicznie naliczylam na swoim terenie 9 kocurow,ktore obszczywaja mi chate systematycznie.Wydaje mi sie (o ironio!) ze trzeba sobie sprawic wlasnego kota,ktory bedzie wladal tym terytorium,a jednego kota zawsze mozna ulozyc;)

mam jeszcze inny problem-sowa sra mi na kostke,ktora za krwawice moja i meza polozyla mi firma.Sa dwie opcje-sciac krokwie,albo kupic srutowke

Gość gość
Potwierdzam paracetamol jest skuteczny, miałam dość śmierdzącego ogródka z którego nie mogłam korzystać bo okoliczne koty go sobie upodobały. Najpierw wypróbowałam trutkę na szczury i stwierdzam że jest przereklamowana, koty się najadły pasztetu z tym specyfikiem i widziałam tylko kocie wymiociny i biegające dalej koty. Kolejny etap to paracetamol z pasztetem. Skutkuje. W okolicy kotów brak smród pomału wietrzeje cieszę się że mogę korzystać z ogrodu. Należy tępić ciemnotę ludzi którzy dokarmiają koty żeby się mogły namnażać w nieskończoność. dziękuje za skuteczną poradę i polecam innym

Gość tunczyk
Dobra milosnicy zwierzat,u mnie regularnie koty wyciagaja 2-4 ryby na dobe ze stawu,ogrodzilem pastuchem,ale to nic nie daje. Czekam na sensowne i nie barbazynskie sposoby aby koty sie wyniosly,jesli tak ich bronicie.Jesli wam na nich tak zalezy to napiszcie.Jesli nie znajde sposobu na koty do konca nastepnego tygodnia to postapie z nimi jak co niektorzy wyzej napisali.

Gość sygnalistaII
Dobra zbrodniarze udający Katolików. Kopiuje wasze przyznanie się do mordowania kotów i lecę do Prokuratury. Wyłapiecie po 2 lata bezwzględnej odsiadki i wtedy pogadamy. Nie zapomnijcie jutro iść do kościoła i głośno śpiewać.

Gość gość
A czemu się pozbywać? :D Ja bym przygarnęła. A tak poważnie to może poczytaj o przybłędach na okocie.pl? Mają tam tego typu teksty

Gość Hryczanik Edytka
Sprzedam kota za 40 euro w Amsterdamie

Gość Martynaxx
Czasami szukając ofert sprzedaży w internecie z konkretnej kategorii, trafiamy na ogłoszenia zupełnie odmienne w tematyce od tych, które nas z początku interesowały. Tak było w moim przypadku kiedy poszukując samochodu natrafiłam na ogłoszenie o sprzedaży prześlicznych, małych kociaków. Przeglądając różne artykuły dotyczące właśnie tematyki kotów brytyjskich znalazłam jeden,który szczególnie mnie zaciekawił i sprawił,że zostałam zainspirowana do przygarnięcia jednego z takich kotków. Zachęcam do zapoznania się z tym artykułem ->http://baiti.pl/gdzie-znalazlam-kotki-brytyjskie/

Gość gość
Śmiecie zamykam ten wasz frajerski temat na temat krzywdzenia zwierząt pedofile jebane w dupę będziecie jebani cwele jak na mnie traficie w tym czy innym życiu!