Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona33333

POMOCY PROSZE

Polecane posty

Gość zaniepokojona33333

czy ktoś miał kiedyś taką kuleczke na odbycie wielkości małego paznokcia która jest podobna do kleszcza i bardzo boli? Zakrywa odbyt. Wyszła mi w piątek wieczorem i do teraz nie chce zejść. A do tego kiedyś miałam w kupce białą wydzieline i krew. Co to może być? POMÓŻCIE PROSZE i napiszcie do jakiego lekarza moge sie udac. I prosze nie róbcie sobie żartów bo to naprawde pilne BOJE sie

Gość ssssslslslslsls
pewnie hemoroidy do lekazra pierwszego kontaktu lec

Mi się zdaje że to naprawdę hemoroidy. też to miałam i to 2 tygodnie ! nie mogłam się opróżnić. Kup sobie maść albo czopki na hemoroidy. Bardzo pomaga. I nie bój się. owszem - uciążliwe ale do pokonania. pozdrawiam.

Gość oj chyba nie
przy takim stanie, samo nie przejdzie tylko lekarz moze pomoc preparaty bez recepty tylko łagodzą a nie leczą bez lekarza sie nie obędzie

Gość ee każdy to ma
Ja dostałam hemoroidów jak miałam 20 lat. Lekarz sie nawet dziwił; że młodo i przed porodem (przeważnie zaczyna się od porodu na skutek parcie chyba). No cóż mam kremik z apteki bez recepty i po każdej kąpieli ustawiam sobie to na miejsce "wpycham" Chciałabym sie pozbyć tego na stałe. Radze idz do lekarza, to poradzi i upewnisz sie że to "to"