Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michał 2222

tabletki i gumka?

Polecane posty

Gość Michał 2222

Jeżeli moja dziewczyna bierze tabletki to musimy używać gumek???I tym samym czy mogę końńczyć"w niej" ?Czy bez nich możemy się czuć bezpiecznie??Proszę o odp.

Gość psychesoma
tabletki dają wam niemalże 100% pewność ze w ciąże nie zajdziecie możecie się kochac bez dodatkowych zabezpieczen stosujcie się według ulotki załączonej do pigułek, a bedzie dobrze zabezpieczeni jestescie od 1 połknietej pigułki pozdrawiam www.psyche-soma.prv.pl

Gość ale zanim zrezygnujecie z
gumek przebadajcie sie na hivy i inne takie;) tak na wyadek

Gość Dobra rada
wiesz jedna na tysiac kobiet zazywajacych tabletki wpada ... tabletki owszem daja najwiecej pewnosci ale radze uzywac prezerwatywe wkoncu chroni nas przed chorobami wenerycznymi i ciaza ... tu taj na forum juz jedna o tym pisze ... najlepiej porozmawiaj z ginekologiem dziewczycny on cie poinformuje jak to jest

to fajnych musicie mieć partnerów, skoro podejrzewacie ich o choroby weneryczne :D czy siebie...? :D

Gość lepiej uzywac gumek
kto na jednym jedzie ten potem cztery pcha lepiej chuchac na zimne znaczy na cieple no,

Gość clasii
Najlepiej w gumce...ile razy jest tak,że koleś skacze z kwiatka na kwiatek i potem klientka ma same kłopoty i tylko dodatkowe wydatki na leki.Wkurza mnie taki coś, nie dośc że klientka wydaje majątek na tabletki to jeszcze inwestuje w leki na coś ,co jest spowodowane bezmyslnościa partnera...sa to ludzie nieodpowiedzialni i jebnięci:/

Nie chodzi tylko o choroby weneryczne ale też o zakaxne, na przykład żółtaczkę. My kochaliśmy się na początku bez gumetk, a potem wyszło, że mój ma (w dalszych badaniach wyszło że miał bo to był jeden z tych nielicznych przypadków autowyleczenia czy jak to się tam nazywa) żółtaczkę typu B, całe szczęście ja byłam zaszczepiona przeciwko już kilka lat temu. Więc najlepiej najpier przebadać się na wszystko a dopiero potem zrezygnować z gumek. pozdrawiam