Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaaasia

mylacy wynik testu

Polecane posty

Gość Kaaasia

Witam, spoznia mi sie okres 5 dni wiec wczoraj robilam test ciazowy - bobotest. wynik nie daje mi spokoju bo wyszla jedna gruba kreska oznaczajaca brak ciazy i prawie niewidoczna druga... nie wiem co mam sadzic. moj chlopak twierdzi ze to poprostu ta druga dolna kreska przebija sie przez pasek... nie wiem co o tym sadzic. dzis zrobie drugi test i zobaczymy jaki wyjdzie wynik. ale mam pytanie czy wam tez tak sie przytrafilo? niby dwie kreski a jednak jedna - lub odwrotnie:) podzielcie sie swoimi doswiadczeniami. nie wiem jak ja wysiedze dzis w pracy....

Gość Kaaasia
czy tylko mi sie trafil taki wynik???

Gość psychesoma
a nie lepiej powtórzyc test? nikt p[rzez neta nie potwierdzi czy to ciaza czy nie www.psyche-soma.prv.pl

Gość Kaaasia
zrobilam jeszcze raz test, ktory pokazal brak ciazy. tym razem nie bylo zadnej dodatkowej, ledwo widocznej kreski. poza tym mam niewielkie plamienie, nie okres tylko ciemnobrazowe plamienie... nie wiem co o tym wszystkim myslec... tyle sie naczytalam, ze mam juz metlik w glowie... a wy co o tym sadzicie? prosze napiszcie.

Gość idź do lekarza
dziewczyny...opanujcie się z zakładaniem tego typu topików. Nawet jezeli byłby tu lekarz ginekolog nie powie ci czy jesteś w ciąży czy nie - bo do stwierdzenia tego faktku należy zrobić USG.

Gość ginko luba
wiesz, co do plamienia to ja takie mam na 2-3 dni przed okresem, takie ciemnobrązowe. wiem od gina, że dużo młodych dziewczyn tak ma. takie chyba mamy czasy, moja ginekolog jest zszokowana, bo to w młodym wieku prawdopodobnie nie powinno sie zdarzać. brała na to luteinę, ale niewiele mi dała. przestałam brać, ale teraz jak mam się strać o baby, tochyba znowu pobiorę trochę.