Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochaniutka

Microgynon 21

Polecane posty

Gość Kochaniutka

Co myślicie o tych tabletkach??????????????????????

Gość jak dla mnie
rewelacja ! uzywałam ich dośc dlugo! tanie i dobre ! nie zaobserwowałam efektów ubocznych !

Gość aga 86
ja tez uzywam ich juz jakis czas i wszyski ok. tylko szkoda z nic w tyłku i w piersiach mi nie przybyla. wczesniej bralam harmonet i tez miałam ten sam praoblem na ogól tabl. biore juz rok czy jest jeszcze mozliwe ze cos przybedzie? a jesli chodzi o temet to sa one dobre tanie i jak na razie dla mnie skuteczne.

Gość wronakkk
ja tez biorę je już rok i jestem z nich zadowolona

Gość bleeeeeeeeee
Przytylam,a tak mi rozregulowal gospodarke hormonalna,ze do tej pory nie moge schudnac

Gość *moni*
eee..... tam!! super tabletki i tyle!! skuteczne, tanie i nie wywołujące skutków ubocznych. Jedynym "skutkiem" było powiększenie piersi o około 2 rozmiary na tydzień przed miesiączką, ale to raczej pozytywny "skutek uboczny" :-)

ja też je biore od jakiegos roku ale miewam czeste bóle głowy i czasami nudności przez pierwsze dwa dni. a co do wagi to raczej po nich tyje jedyne co mi w nich pasuje to cena ale chyba zmienie je na inne bo nie ma co sie tak męczyć

Uzywam od pol roku. Podpasowaly mi przede wszystkim ze wzgledu na cene i na zero skutkow ubocznych...Dzieki bogu nie tyje od nich:)

wcześniej brałam logest, od roku biorę microgynon i jestem bardzooooo zadowolona, skutków ubocznych brak, mam łagodniejszy okres, zero bólów głowy, może i przybyło mi z 3 kg ale to raczej wina batoników i innych słodyczy niż pigułek :) i jeśli chodzi o koszty to polecam kupowanie 3 opakowań w jednym pudełeczku :> całuski :)

zazywam od grudnia i jestem zadowolona. nic nie boli nic nie \"uroslam\" i brak humorkow. super sprawa a jaka tania. jezle tanie to wcale nie znaczy ze gorsze. polecam

do efe kupuje microgynon o dawna ale nie wiedzialam ze sa pakowane po 3 w jednym opakowaniu

Gość PFFFUUJJJJJJJJ
UWAGA!! JA PO NICH PRZYTYLAM 13KG W CIAGU 5 MIESIECY BRANIA ICH!!!!!!!! bez zadnych batonikow czy cos w tym stylu...tak ze uwaga !!! zbadajcie sobnie poziom hormonu i wtedy ustalci czy beda one dobre!!!!!u mnie ginek.zawalila !!bo nie sprawdzila a zapisala!!!! i zaczely sie koszmary!!!:(:(:(:(:(:(:(

do myszka123 też nie wiedziałam że są potrójnie pakowane, do chwili gdy mój lekarz zachorował a jego zastępca wypisał mi recepte na potrójne. i teraz będę tylko na takie brać receptę, raz że wychodzi jeszcze taniej w przeliczeniu na jedno opakowanie, no i 3 m-ce spokoju z wizytami u ginekologa :D ha! sprawdziłam na mądrym google.pl są nawet pakowane po 6 opakowań http://www.leki.med.pl/lek.phtml?id=341&idnlek=2658&menu=4 pozdrawiam :>

Gość 21-latka
witam. Mam male pytanie. Od dawna biore nowynette a chcialabym sie przerzucic na microgynon ( wiadomo duzo tansze :) ) - jak myslicie, jest duza roznica miedzy tyi tabletkami? I jeszcze jedno czy moge od razu przejsc z jednych tabletek na drugie - po tej normalnej tygodniowej przerwie?

Gość a ile kosztuje microgynon 21
??bo to to samo co stediril 30 bodajze, ktory kosztuje 3 zl(refundowany w 70%)

Gość microgynon kosztuje 8-9 zeta
i jak dla mnie jest rewelacyjny :)

Gość czyli tez niewiele
:) ale po co placic 9 skoro mozna 3:P

Gość kokokokopkpok
up

Gość kinga2
HEJ JA SIE STRASZNIE PO NICH CZUŁAM NIE POLECAM BUZIAKI NP MIAŁAM PRAWIE WSZYSTKIE OBJAWY CO W ULOTCE BUZIAKI ALE KAZDY REAGUJE INACZEJ...

Ja po Microgynon 21 mialam spadek libido do zera. Po 2 latach stosowania. :/

Gość co z tego
To tabsy 2 generacji. Dziewczyny nie bałyście się ich zazywac?

Gość a co to znaczy
2 generacji, bo ja juz z przerwami biore z 5 lat

Gość co z tego
Są 4 generacje -I już nie robią, II to znaczy ze jest tam spore stężenie hormonów, i jakis stary rodzaj, III generacja to ta ulepszona - Harmonet, Mercilon IV generacja ta najlepsza i najnowsza to np. Yasmin mało hormonów mało skutków ubocznych.

Gość a co to znaczy
zadnych skutków ubocznych nie mam po microgynonie i oczywiscie cena jest ok a Harmonetu bałam sie brac, bo wiele kobiet biorących go skarżyło sie na zakrzepice Yasmin natomiast bardzo odwadnia i wysusza skóre i co tu wybrać?????????????????

Gość co z tego
ja biorę 5 opakowanie Harmonetu i muszę go zmienic bo zaczęłam odrobinę plamic i tak jakoś w głowie "buczy". Dlatego pytam inne dziewczyny o radę. znam dziewczyny które biorą Micro 21 i mówią że jest ok.

Gość co z tego
Wniosek z tego że to co nowe nie zawsze dobre. No ale każda reaguje inaczej.

Gość gaga_poznan

Gość gaga_poznan
Witajcie dziewczyny...własnie zastanawiam się nad braniem Microgynon 21.Kiedys(jakies8 lat temu) brałam Cilest,potem Jeanine,następnie Harmonet i na końcu Stediril 30.Musze przyznać ze po tych ostatnich czułam się rewelacyjnie( w przeciwieństwie do pozostałych).Jak sądzicie czy te też będą mi służyły? Prosze o poradę.Z góry dziękuję