syla23 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 mam pytanie o biały grudkowaty śluz........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syla23 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 ej no????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i co Napisano Czerwiec 1, 2005 może napisz cos wiecej o co chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syla23 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 chodzi mi o to czy to jest normalne aby w czasie 13-14bdnia cyklu czyli chyba wtedy jak są dni płodne śluz był biały gęsty i grudkowaty....... a wiem że powinien być i zawsze był przeźroczysty i śliski :) fiku miku było 6-7-8 dni cyklu!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychesoma Napisano Czerwiec 1, 2005 nie zawsze sluz wygląda identycznie, skoro masz to w tych dniach owulacja musiała sie przesunąć www.psyche-soma.prv.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syla23 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 no tak ale zawsze był sliski ciągliwy i wogóle. no a dobrze jeszce nie miałam ciągliwego tzn że być może się owulacja przesuneła i bedzie pożniej i rozumiemn że przez to dostane tez pożniej miesiączke tak?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dokladnie Napisano Czerwiec 1, 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
syla23 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 a pisałam że mam ten biały grudkowaty śluz no i do tego mam ból owulacyjny no i dlatego zadaje tyle pytan bo wiem że podczas bołu ow powinien i zawsze był inny śluz i nie wiem co jest grane........... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach