małgośka78 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 mam takie pytanie: czy cytologie można robić 2 dni przed spodziewana miesiączką? czy są dni w czasie cylku kiedy tego badania nie powinno, lub powinno sie wykonać. czy przed badaniem należy powstrzynać się od współżycia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 Cytologię powinno się robić 2-3 dni po okresie i najlepiej jakieś 2 dni przed nie współżyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgośka78 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 dzisiaj jestem umówiona na wizyte i cytologie. za dzień lub dwa mam dostac okres - lepiej odwołać wizyte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiunia_ 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 No moja ginekolog by mi nie pobrała cytologii na 2 dni przed okresem... Myślę, że lepiej to przełożyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
małgośka78 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 ok - pewnie tak też zrobie. dzięki!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
busia 0 Napisano Czerwiec 1, 2005 najlepiej zrobic cytologię od 10 do 16 dnia cyklu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej malgosiu Napisano Czerwiec 2, 2005 Pod wplywem Twojego pytanie zadzwonilam do mojego gina:), jestem umowiona na jutro i tez hcialabym miec zrobiona cytologie, a jest to moj 26 dzien cyklu i okazalo sie ze kwestia w tym, ze najlepszy czas jest jakis tam, 10-18, ale... nie ma pzreciwstkazan do pobrania cytologii w 26 dniu cyklu, nie trzeba odwolywac. POZDRAWIAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach