Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciężko mi

poronienie

Polecane posty

Gość ciężko mi

Rok temu poroniłam. Do tej pory nie mogę się po tym pozbierać. W ciągu ostatnich miesięcy kilka razy wpadła w depresje. Od wyjścia ze szpitala ciągle miałam jakieś dolegliwości: zapalenie przydatków, grzybica, kłykciny... To nie pozwalało mi zajść w kolejną ciążę. Teraz jest dobrze. Staram się o dziecko ale boję się, że znowu poronię. Jak wy radziłyście sobie z tym, że poroniłyście?

witaj poszukaj topiku \"ciaża obumarła - ...\" tam jest wiecej dziewczyn, które musiały lub muszą dac sobie rade. pozdrawiam

Ja też mam podbny problem. Poroniłam w grudniu i od tej pory same problemy, jak nie zapalenie pęcherza moczowego to teraz najprawdopodobniej cholerna kłykcina (nie wiem jeszcze czy to to, bo dzisiaj idę do gina). Płakać kmi się chce bo tak bardzo chciałabym z mężem wspólnie starać się o maluszka, ale jak skoro teraz będę musiała leczyć te dziadowskie kłykciny:((((((((((((((((

Gość Justyna 5X83
a ja zaszlam w ciaze po dwoch miesiacach od zabiegu(ciaza obumarla) i jestem w 39 tygodniu. nie obylo sie bez problemow, vacuuming twin syndrom niestety mi sie przytrafil i na poczatku ciazy jednego blizniaka mi wcielo, miesiac plamien, krwawien itp. ale warto bylo sie postresowac, bo juz za kilka dni bede miec maluszka przy sobie i moja coreczka nie bedzie jedynaczka:) czasem tak musi byc, nie wiem czemu, ale natura chyba wie co robi;) trzymam za was kciuki, na pewno juz niedlugo i wy bedziecie mialy maluszki przy sobie:)

ja tez poronilam .ale za 3 miesiace szczesliwie zaszlam w ciaże dziś mam 19 miesiacznego synka.ale jak każda nastepna ciąza to wielki stres jest po poronieniu czy nic sie nie stanie malenstwu.cale 9 miesięcy bałam sie.

Gość puknij się w łeb ufia
kretynko