Jokoono24 0 Napisano Czerwiec 3, 2005 Mam takie nurtujące mnie pytanie. Czy jest możliwość kupienia jakiś tabletek antykoncepcyjnych bez recepty?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fachowiec Napisano Czerwiec 3, 2005 nie ma, chyba ze kupujesz zawsze w tej samej aptece i obiecasz, ze doniesiesz recepte pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nawet to Napisano Czerwiec 3, 2005 chyba nie da rady........recepta musi być, jeżeli chcesz je kupić w aptece Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jokoono24 0 Napisano Czerwiec 3, 2005 jestem po prostu w obcym miescie, nie mam legitymacji ubezpieczeniowej, na prywatną wizytęmnie nie stać, eh, znowu musze przerwać i wziąść sie za te nieszczęsne kndomy. Buuuuuu \') Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fachowiec Napisano Czerwiec 3, 2005 mysle, ze jak pojdziesz do szpitala lub na pogotowie i zapoznasz ich z sytuacja, to Ci wypisza. Sprobowac mozesz zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jokoono24 0 Napisano Czerwiec 3, 2005 no, tak zrobie dzieki fachowiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hepidej Napisano Czerwiec 3, 2005 mam logestu nadmiaru sporo, jeśli go bierzesz daj znac, przyślę discret@buziaczek.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aga 1 2 3 Napisano Czerwiec 3, 2005 a moze ktos ma microgynon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja kilka razy kupiłam bez Napisano Czerwiec 3, 2005 recepty... I bez obietnicy donoszenia jej potem... Zawsze można spróbować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach