Patinka26 0 Napisano Marzec 26, 2008 KOCHANE to sa Dla was fluidki XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXx :-) Mam nadzieje ze wystarczy jak na dzisiaj :-) Kochane dziekuje za to ze jestescie i wspieracie to cenny dar dla mnie od was miec takie kochane siostrzyczki internetowe :-) Martwie sie bo dalej smerfetki nie widac ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 26, 2008 kochane ja uciekam spac a masz jeszcze sporo do zrobienia przed spaniem wiec musze sie z wami pozegnac. Jutro znow bede z wami. Slodkich snow niech wam sie snia same bobaski. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 26, 2008 nio dobranoc Patinko dobranoc wszystkie skarby:*:*:* Smerfetko odezwij sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a co u reszty? meldowac sie jutro:* buziaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczki 0 Napisano Marzec 27, 2008 Patinka 25 gratuluje Ci Kochna teraz uwazaj na siebie Ewcik_1 jak TY sie czujesz Kochana?? nudnosci??:) mam nadzieje z e ok Smerfeciu biednas mam nnadzieje ze komp naprawiony bedzie i przeczytasz co tu pisza dziewczyny i jakie wiesci cudowne sa:)) aneczka 227 a TY cio do misiczka sie juz nie przyznajesz?? nuunu Obca_ AnulaS mam nadzieje ze sie oszczedzasz!!! i dbasz o dzieciatko i o Siebie Moddziutka gratulacje jeszcze raz!! dbaj o siebie!! u mnie jakos leci szybko jutro ide do lekarza..czekalam a te ostatnie dni zlecialy jak z bicza strzeli..nie wiem czy to dobrze czy zle..a jak u Was??? u mnie wczoraj napadalo sniegu...:P mnie chyba za bardzo obwialo wstawiali nam okna ..a dzis jakos katarek i i glowa boli ..uch.. caluje GORACO!! BUZIAKI OD SMERFECI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
becia_gask 0 Napisano Marzec 27, 2008 hej laseczki... Ja dzis zrobilam drugi tescik zeby sprawdzic kontrolnie bo nie wierze jeszcze, i wyszla juz ciemniejsza ta druga krecha ale jeszcze nietaka jak ta kontrolna ;) tak czy onaczej... chyba naprawde jestemw ciazy ;) wczoraj po pracy kupilam sobie mleko i miod i wypilam ze 3 szklanki... nie zebym byla przeziebiona ale tak mnie jakos naszlo... dla smaczku... Patinko nie martw sie o ospe corci... Ona zarazala zanim w ogole pojawily sie pierwsze oznaki wiec... teraz na pewno juz nie zaraza, bierz witaminki i czesto myj łapki i... bedzie ok. A mnie dzis brzusio boli tak jak na @- tylko slabiej... ;( mam nadziej ze to nic powaznego, z synkiem w ciazy jak bylam tez mnie odrobinke pobolewal. a najchetniej to bym do domku poszla i wcale tu nie przychodzila (do pracy oczywiscie) Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 Ano Misiaczku przeciez wiesz ze tesknie zawsze za tobą:P:P:P:P Becia to super!! :D:D:D:D normalnie szczęście opanowalo nasze forum!! Miłego dnia dziewczynki:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2008 Kochane dzien doberek odezwe sie po pracki przez 2 tyg zaczynam od 8 smej i wczesniej skoncze laura w domu wiec dla mnie lepiej. Brzusio kluje czasem ale lekko dzis testu nie robie zrobie jutro w dniu spodziewanej @. Buziaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 nioo to trzymaj sie Patinko jestesmy z tobą:D:** miłej pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 nikt nie pisze to sobie narazie ide papa::* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 no DALEJ NIKOGO NI MA:(::((( EEEEEEEEE:(:( kochane gdzie jestescie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Marzec 27, 2008 Wiatjcie Niebyło mnie troszke i takie SUPEEEEEER wiesci. Patinko to napewno dzidzi ja tez swoj test robilam 2-3 dni przed spodziewana @ i zobaczylam tak blada kreske ze myslalam ze to sen pobieglam na badanie krwi i potwierdzilo!!! A teraz moj smyk rozpycha sie w brzuszku wkoncu to juz 23 tydzien Becia bardzo sie ciesze i pamietaj nawet slabiutka kreska oznacza dzidzie!!! Aż mi dzidzia z wrazenia sie obudzila w brzuszku tak sie ciesze ze kolejne dziewczyny beda upragnionymi mamami!!! Serce mi sie raduje bo teraz to juz napewno wiosna bedzie szczesliwa i jak bedziemy pisac tabelke to w pierwszej rubryce niebedzie nikogo...:) beda same zaciazone :) JEszcze raz GRATULUJE!!! DLa wszystkich dziewczyn ogromne buziaki i czekam na kolejne wiesci- oczywiscie tak wspaniale wiesci :) Aha fluidki dla was ************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Marzec 27, 2008 I uaktualniam tabelke: Starające się Nick/skąd..................Wiek.............Ilosc Cykli...............Data @ Myszka24/USA..............24....................11.. . . .. ..........19.04.08 Patinka/UK..................25......................2... . .. . .........28.03.08 Smerfetka/Poznań.........28................ ...27...... .. ..........27.03.08 kkinia30/Warszawa,UK...30....................22........ ..........19.02.08 Sylweczka78/Żory.........29...............min.72... . .............22.12.08 Rusaczek/Nowy Sącz......33..............min. 34...................02.03.08 Monita32.....................32....................13... .. ............29.03.08 olawd/Uk.....................28.....................27. ................14.04.08 alii/Warszawa..............27.....................33.... ......... ...10.03.08 Aneczka227/Malbork......20.....................8....... ...........23.02.08 Paula3332/Belchatow......27.....................6....... . ..........04.04.08 xxmadziaraxx/k.Kalisz....29....................45...... ............20.04.08 A.N.N.A/Barlinek............30.....................2... ...............06.04.08 becia_gask...................26.....................9... . ..............26.03.08 dzodzanna...................34.....................28... ..............18.02.08 asiunia27.....................27.....................2. ...............05.04.08 Ewcik_1 ......................32.....................33............. ...06.03.08 Zaciążone[kwiat Nick/Skad...............Wiek........Tydzień ciąży......Termin porodu Fajniutka2005..........21...............13............. . . .....24.06.08 kwatolina................30...............23.......... ............22.04.08 Obca_....................23...............27.......... ............29.06.08 Fiołek1...................29...............18......... .............27.04.08 AnulaS ....................27...............13................... ..29.07.08 Kakusia22................23...............23............ ..........26.07.08 Dzieciaczki urodzone Nick....................Płeć.................Imię....... ...........Data urodzin PaniMisiowa..........córka.............Patrycja......... ......21.12.07 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kakusia 25 0 Napisano Marzec 27, 2008 A zapomnialam wam napisac z tego wszystkiego ze mnie niestety po swietach choroba dopadla -ANGINA biore niestety antybiotyk balam sie o dzidzie ale lekarz powiedzial ze to sa bezpieczne leki a choroba nie leczona jest bardziej niebezpieczna Wiec siedze w domku i wypoczywam zeby mi szybko przeszlo od wczoraj biore leki a dzis juz czuje poprawe to dobrze tylko mam katar uciazliwy ale co tam wyganiam to chorobsko akysz!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzodzanna 0 Napisano Marzec 27, 2008 Witajcie kochane dawno się nie odzywałam ,ale nie miałam kiedy ciągle coś do roboty. Zaglądam i czytam i gratuluję zaciążonym,trzymam kciuki i za resztę starających się też. Ziółka są super,wcześniej nie czułam lewego jajnika teraz zaczyna o sobie dawać znaki,w poniedziałek zaczynam staranka , ale muszę się jeszcze pochwalić po ziółkach doznania podczas iui są o wiele mocniejsze , supeeeer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 27, 2008 hej sloneczka melduje sie po pracy , ale jestem tak padnieta ze zagladne wieczorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 27, 2008 Na poczatku GRATULUJE za ciazonym kobietka,dbajcie o siebie i o malenstwa w brzuszku Pozdrawiam Was wszystkie sloneczka i zycze milego dnia,buziaczki,pa. PS.Ja dzis bylam od rana na basenie i lepiej sie czuje,troszke gimnastyki potrzebuje a pozniej bylam u kosmetyczki,pogoda byla sliczna,sloneczko,az chce sie zyc,jak jest tak cieplutko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xxmadziaraxx 0 Napisano Marzec 27, 2008 Sloneczko jest i stronke zlapalam,jakos mi sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 :D Kakusia ty to masz szczescie :))) Życze szybkiego powrotu do zdrowia:)) Madziu wkoncu sie odezwałaś!! fajnie,że sobie ćwiczysz:) buziaczki dla ciebie:* A gdzie reszta dziewczynek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 Olawd:**:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:*:* Misiaczku a ty gdzie sie podziewasz no i oczywiscie martwie sie o Smerecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myszko :*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2008 Witajcie moje sloneczka Ciezko bylo mi sie dzis tutaj dostac ;-) Cos malo nas tutaj zrobilo sie cieplej i kazda woli czas spedzac poza domem.Co to bedzie latem.Az sie boje ze same pustki. U mnie w porzadku jutro znow zrobie test i posle swieza fotke zadnych boli nie mam tylko sporo wydzieliny bialej ze mnie wylazi blelelble piersi bardzo napuchniete czasem brzuszek sygnalizuje ze cos tam boli ale bardzo delikatnie. A tak pozatym zadnych innych objawow nie mam no i toaleta czesto chodze siusiac.Tylko czemu tak sie dzieje na poczatku ciazy ja rozumiem jak kobieta jest w ostanim trymestrze bo jest ucisk ale teraz?? Buziaczki Olawd pewnie smacznie spi biedna zmeczona wiem kochana jak to po pracy dadza popalic ze czlowiek pada na cztery lapy ;-) Jak pracowalam na kuchni to ppo 8 godzinach jak wracalam do domu musialam przespac sie z2 godzinki bo inaczej nie funkcjonowalam. A gdzie nasza Myszka???Smerfetka? Fajnie dziewczyny ze sie odezwalyscie. Becia jak twoje samopoczucie??jakies objawy?? aneczka asiunia xxmadziaraxx i dla kazdej ogromna buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 27, 2008 patinko ---- ja w drugiej ciazy to ganialam siusiu co chwile , ponoc tak sie zdarza i jest to normalne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 27, 2008 patinko----ja na poczatku drugiej ciazy ganialam siusiu co chwilke i ponoc to normalne , tak nie ktore kobiety maja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2008 NIE MA NIKOGO :-( TO SIE NAZYWA PECH Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2008 Witaj Olawd czyli to jest normalny objaw wlasnie troszke czytam na internecie o tym.dzieki za odpowiedz. A jak samopoczucie??odpoczelas troszke? Pisalas ze bedziesz sie jeszcze wstrzymywac ze starankami o dzidziusia z powodu przeprowadzki do polski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olawd 0 Napisano Marzec 27, 2008 sorki ale kafe znow cos strajkuje u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2008 Kochane uciekam na jakas godzinke albno dluzej odezwe sie pozniej,moze bedzie was wiecej. Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aneczka227 0 Napisano Marzec 27, 2008 Smerfetka przekazuje ze dostała @ i ze komputer jej nie działa i ze za wami teskni oraz od wtorku idzie do pracy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2008 NO i dalej pusto :-( jak juz smerfetki nie ma i myszki to koniec :-( teraz bedzie cisza ze hoho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Marzec 27, 2008 no nic kochane ja uciekam milego wieczorku i do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach