Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orkaa

Podawajcie tytuły najsmutniejszych piosenek!!

Polecane posty

Gość efjknkscn
Hey "List"

Gość ptasiek
Peter Gabriel, jak posłuchasz to będzies zmiał ochotę skoczyć z 10 piętra....

Gość Jak dla mnie
Hey-"List" Kobranocka "Kocham Cie jak irlandie" Piosenka z Twin Peaks (nie pamietam tytulu,byla na soundtracku)

A dla mnie na pierwszym nieodzownie: DZEM - \"List do M\". Doluje mnie tez bardzo Kowalska z \"Bezpowrotnie\" i \"Nobody\". A ta piosenka Z Twin Peaks to bylo \"fallin\" - Julie Cruise

Kiilling me,killing you\" - Sentenced (fiński smutaśny metal,ale zdecydowanie i nieporównywalnie lepszy od HIM i tym podobnych pozerów)

Gość dla mnie
Metallica "One" - choć kawałek ciężki-tekst poruszający

Gość niebiesk
Marsz pogrzebowy.

Gość Abigael Freythr
"Show must go on" / "Who wants to live forever" / Queen

Gość +i-
dka - refleksja

Gość chivo
Hector Lavoe "Triste y Vacia"

Gość Foriner
"Chciałbym (chciałabym) wiedzieć, czym jest miłość"

Aaliyah- \"The one I gave my heart to\" Kate Ryan- \"Goddbye\" Celine Dion- \"My heart will go on\" Evanesence- \"My immortal\" Edyta Górniak- \"Romeo i Julia\", \"Kasztany\" Brodka- \"On\" Paola e Chiara- \"A modo mio\" Queen- \"Show must go on\" B. Spears- \"Everytime\" Edyta Bartosiewicz- \"Skłamałam\" Rammstein- \"Ohne dich\" i jeszcze Lady Punk dorzucić mogę- \"Zawsze tam, gdzie ty\" Może nie każda z tych piosenek wydaje się być smutną, ale jak mam, tak powszechnie zwanego, doła, to słucham je zalewając się łzami...

Gość Ophelia
Diary Of Dreams - "Colorblind" ... ale też wiele innych Sui Generis Umbra - "No Sun" L'ame Immortelle - "Disharmony" Moonlight - "Nieskończoność" , "Nic" , "Luna II" Closterkeller - "Zegarmistrz Światła Purpurowy" My Dying Bride - wiele tytułów I mnóstwo utworów muzyki klasycznej .... To tylko przykłądy, bo za dużo tego, by wymieniać...kocham się w smutnej muzyce

Gość wioorek
"King of sorrow" Sade

Gość Bajm
"Tyle chciałem ci dać":( ryczę na niej jak dzieciak Hoobastank The reason Coma Sto tysięcy jednakowych miast Whitney HoustonWe always love you:( Perfect Kołysanka dla nieznajomej-ze względu na wspomnienia!

Anna Maria - Seweryn Krajewski, Nie zawiedź mnie - Virgin, Everything I do I do it for you - Bryan Adams, Sen o Victorii - Dżem, Do kołyski - Dżem, Kiedy góral umiera - Harlem, Spóźnione wyznanie - SDM, Dotykaj mnie - SDM, Tylko tyle na razie przychodzi mi do głowy.

Gość mariah carey - my all

Gość Kulio
Nie dotykaj mnie - MSD

\'\'historia pewnego emigranta \'\'piosenka spiewana przez Jacka kaczmarskiego

Gość bezsenna
IRA "BEZSENNI" z płyty TU i TERAZ .... piosenka nie wydana na singlu, nigdzie nie promowana....ale jak ja uslyszycie to zakochacie sie.. zaraz po tym jak popłyna wam łezki...

Łzy - przepraszam cię, Gosia Andrzejewicz - Słowa ;( Brodka - My.

Gość Frost
Diary of Dreams -->> Blind In Darkness, Phantasmagoria, Luna-Tic, Wintersouls i wiele wiele innych kawalkow Bathory - Hammerheart (i nie tylko) jak kogos smuci rammstein lub queen to gratuluje pogody ducha :P

Gość mala1301
Edyta Górniak- nie proszę o więcej Natalia Kukulska- zakochani, zapomnieć Ciebie Ania Szarmach- Obejmij mnie evanescence- My Immortal Mariah Carey - My All Pih- nigdy już nie wróci Verba- wczoraj, tę chwilę, mogliśmy,kochaj mnie,nie ma Ciebie,przyjdź do mnie nocą,muszę z tym żyć,chora miłość, młode wilko cz.I,II,III, czerwone niebo Nowator & Lerek- czemu tak jest Mezo & tabb feat M.Szcześniak- wstawaj Mezo- nie ma nic ( naprawde extra piosenka) DKA- Tylko Ty kochanie hmmmm... to narzie tylko przychodzi mi o głowy... "samotnym jest się także wśród ludzi" M.Książę

Gość rodzynka87
kindla przepraszasz mnie wilki -przepraszam Cie Flipsyde Happy birthday