Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

orkaa

Podawajcie tytuły najsmutniejszych piosenek!!

Polecane posty

Gość zolta kaczuszka
evanescence - my immortal

Gość ja też55
Jaworze Rodzinny - Bajor Jeden Raz, Szukamy się, To nie tak miało być,Nic Nie boli tak jak życie - Budka Suflera

Gość greys
she's like the wind patrick swayze

Gość dżanos
ona ona -Closterkeller niekochana-o.n.a 51-tsa zapal świeczke-dżem list do M-dżem kiedy myśli mi oddasz -moonlight

Gość Martina20
Opeth- cała płyta Damnation A perfect circle - Orestes Tool - Merkaba Happysad-jeszcze,jeszcze Kombajn do zbierania kur po wioskach - milion i -białe kwity Hey- list, - misie, - dolly Myslovitz - szklany człowiek Metallica- fade to black i - one Dżem- zapal świeczkę, - modlitwa, - list do M. Anathema- angelica K.Kowalska- jak rzecz, - wyznanie w sumie to mogłabym jeszcze wiele wiele wymieniać...uwielbiam smutaśne piosenki:))

Jimmy Eat World - 23 Evanescence - Taking Over Me no i oczywiście moja ukochana \"If I never knew Your love\" - po prostu jak usłysze to załamanie i płacze jak szalona

Natalie Imbruglia - Smoke Craig Armstrong & Elizabeth Fraser - This Love Counting Crows - Colorblind Damien Rice(wszystkie piosenki)

Puddle of Mudd- Blurry The Beatles - Hey Jude Michael Bublé - Home Placebo - Every Me, Every You Sarah McLachlan - Angel Will Young - Your Love Is King Eric Clapton - You Look Wonderful Tonight Celeste Prince - Wherever You Are 😭 Kelly Clarkson - To Make you Feel my Love 👄

Gość w..
Na mnie strasznie działają te piosenki : - Bajm- Krotka Historia -Blue Cafe - czas nie bedzie czekal -DNA gal - przepraszam , Moc budzic swiat -Friends - Naucze Cie zyc -Krzysztof Krawczyk - Bo jestes Ty ,Tylko Ty tylko ja -Rafal Nosal - Dobrze ze , Niech tak zostanie -Danny - If only You - D bomb - Oczy pelne lez ;( Mysle -Feel - A gdy jest juz ciemno , Jak aniola glos -Justyna Steczkowska - To nie milosc to tylko zludzenia -Katarzyna Groniec - Brzydka ona brzydki on -Kava - zapalasz mnie -Lukash - Jestes peina jak milion dolarow - Kabu Majk - Zapomniec - margo - dlatego Walcz - Patrycja Markowska - Jeszcze Raz -Mezo , Kasia Wilk - Mamy siebie -Nefer - niewazne -Synonim ZP - Znow mi sie snisz , Dziekuje -Dka - poprostu Ty ;((( -Verba - Gdy ,jestes wspomnieniem , zycie -Dka- moge biec , wez to , tyle gorzkich lez -Michał Bajor - Nie Opuszczaj Mnie -Evanesence - My Immortal i jescze wiele wiele innych ;(((( jesli ktos chce to prosze tutaj podac maila to moge wyslac .. bede tutaj zagladac co jakis czas;) Buziaczki dla wszystkich smutnych ;(:***

Gość melancholijny
Napisaliscie wiele pieknych tytulów ale zapomnieliscie o wykonawcy BLANK&JONES -FALLEN naprawde polecam