Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidka83

Czy można zajść w ciążę będąc dziewicą???

Polecane posty

Gość inna.
Help !!! Robiłam loda mojemu chłopakowi, później On musiał schować swojego penisa do spodni, następnie robił mi tzw. 'palcówkę' - CZY MOGĘ BYĆ W CIĄŻY ??

Gość marina9432
Witam. Mam nietypowa sprawę i nie wiem czy sobie nie wymyslam glupot. Biore tabletki cilest od 3 miesiecy i w tym cyklu zapomnialam wziac tabletke 5 z blistru. Tabletki biore zazwyczaj o godz. 9 wieczorem tym razem wzielam o 10 rano. 12 dni cyklu bylam z chlopakiem, tzn nie doszlo do stosunku, jedynie ocieral sie czlonkiem o moje narzady intymne, wystapil jedynie preejakulat. Czy w takiej sytuacji bez stosunku i wytrysku moglo dojsc do zaplodnienia?? z gory dziekuje za odpowiedzi. pozdrawiam

Gość terazsieboje
Mam 16 lat. Ostatnio moj partner wszedl we mnie bez prezerwatywy. Wczesniej umył swój członek od sluzu, ale zdaje sobie sprawe, iz nie wydziela sie on tylko na poczatku fazy podniecenia. Do wytrysku nie doszło. Mozliwe, żę jajeczkowałam w tym czasie. Czy jest mozliwe, że zaszło do zapłodnienie? Prosze o szybkie odpowiedzi.

Gość ciaza???kasia2
dodam jeszcze do poprzedniej wiadomosc ze ponadto w przeciagu jakis 2-3 tygodni stycznia schudlam ok 3 kg, a normalnie waze jakies 51, to juz po miesiączce tak schudłam może to ma jakis wpływ na spoznianie sie okresu?

Gość pomozcie mi ;(
jesyem dziewica i iprawialam stosunek z moim chlopakiem . i nwm no ale on byl sttasznir napalony i nwm czy dostal wytrysku pozniej poszlam sprawdzic czy nie ma spermy wlasni nie bylo ale on mi powoedzial ze byl nardzo blisko wytrysku ;c .ii ja nwm czy ta sperma sir dostala i czy jestem w ciazy pomozcie proooszee !! ;c jak najszybciej mam 14 lat . i czy moge isc w tym wieku do ginekolloga ;( ! ??? jestem strasznie zdenerwowana :-/ ;c

Gość gość
bosh same "DZIEWICE" do książek buraki a nie za sex się bierzecie jak podstaw nie znacie

Gość gość
Jakie to uczucie jeżdzenie po pochwie ,a nie wejscie do niej.

Gość gość
Jak duza szansa na to ze zajdę w ciążę jest w moim przypadku Chłopak spuścił się na brzuch, a ja polozylam sie na nim,( cale szczęście miałam spodneki od pizamy) po paru minutach poszłam sie wykąpać i dokladnie umylam brzuch, nie dotykając pochwy. Okres zaczyna mi sie spóźniać, jestem dziewicą i strasznie się boję tego co moglo sie stać.

Gość gość
Dlaczego jeszcze cię nie przebił.Nie miałaś byś problemu.Balast z głowy.

Gość gość
Mój chłopak robił sobie dobrze nad moim brzuchem, i ja pomagałam mu ręką. Gdy doszedł ja po kilku minutach przejechałam i włożyłam palec do pochwy... Nie wiem czy była na nim sperma, ale poważnie obawiam się ciąży. To możliwe??? Proszę pomocy :(

Gość gość
Zapylona bez ruchoania.