Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agula 1 2 3

leki

Polecane posty

Gość agula 1 2 3

czy takie leki jak urosept, nospa i furaginum bardzo osłabiaja działąnie tabletek? wiem ze niedługo moge je skonczyc ale leki na alergie takie jak zafiron i pulmicort bede musiała brac bardzo długo i co z nimi jak one działają prosze o rade

Gość wszystkie leki ktore
wymienilas nie wplywaja na skutecznosc tablet. w ogole Czytajcie ulotki do kurwy jedzy.

Gość agula 1 2 3
przepraszam ze tak bardzo zdenerwowałam ale ostatnio w któryms temecie przeczytałam ze tableki furaginum wpływaja na skutecznosc i teraz sama zgupialam wiec chciałąm sie jeszcze upewnic

Gość AGUŚ NIE PRZEJMUJ SIE TAKIMI
palantami :) te leki nie wpływają, ale lepiej jeszcze zapytaj swojego ginekologa :) Pozdrawiam 🖐️

Gość a czemu czytasz glupie topiki
zamiast ulotke. Furagin to nie antybiotyk. Po drugie furagin przepisuje lekarz wiec nalezy sie go zapytac w czasie wizyty. Ja np. przeczytaalm ze zrobie NORMALNEJ KUPY w cztery godziny po zazyciu tabletki wplywa na skutecznosc, a to jest bzdura totalna (tylko bardzo ostra biegunka moze wplynac na skutecznosc).

Gość dlaczego mam byc palantem
bo przeklnelam?? czy napisalam cos glupiego. Cos co by obrazilo kogos?? Nie potepiam nikogo tylko zachowanie ludzi (nieczytanie ulotek)

Gość agula 1 2 3
dzieki Wam uspokoiłyście mnie bo juz sie obawiałam ze bede musiała czesiowo zrezygnowac z seksu albo zabezpieczac sie dodatkowa perzerwatywa, a tym bardziej ze teraz mam zamiar wyjechac z chlopakiem za granice a same wiecie my sami to i rozne rzeczy mozemy robic.. ;-). lekarzowi nic nie mowilam jak mi je przepisywał bo to taki mruk i lepiej mu nic nie mowic bo jeszcze pozniej by zaczał sie pluc do rodziców mozna by bylo sie tego po nim spodziewac. najbardziej obawiałam sie tej furaginy bo jesli chodzi o te leki na alergie chodzi tu o kurz domowy te nie obawiam sie ze moga obnizyc skutecznosc. ewentualnie niekiedy zastosuje gumka ale teraz choc w srodku nic mnie nie bedzie gryzło ze mogo byc w ciazy

Gość tojuzniewiem
a co z takim antybiotykiem jak cipronex? obniża skutecznośc czy nie?