Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minori

Czy w ten sposób można zajść w ciążę ??

Polecane posty

Gość minori

Wczoraj współżyłam z chłopakiem i wydaje mi się , że trochę jego spermy dostało się do mojej pochwy.... Miał prezerwatywę, ale nie wiem jakoś tak dziwnie... potem już po wszystkim, czułam takie coś dziwne między nogami heh... tylko nie wiem czy to była jego sperma czy mój śluz heh... jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży =/... ? Czy jeśli robiłam mu fellatio , potem się całowaliśmy, a potem On mi robił minetkę, to plemniki z moich ust dostały się do Jego, i w ten sposób do mojej pochwy ?? Prosze niech ktoś mi odpowie jak najszybciej... Nie wiem czy mam się bać ciąży. Już kiedyś miałam takie 'schizy', i nic nie było , ale teraz to poważniejsza sprawa. Dziekuje z góry ;)

Gość tak to możliwe z tego wzgledu
ze plemniki zyja do 40 ilus godzin. zrob sobie test i pomysl o lepszym zabezpieczeniu:) 🖐️

Gość zanim zaczniesz uprawiać
seks idż dziecko do szkoly bo już takie pierdolce wypisujesz, że na płacz sie zbiera...a jesli opolknęłaś jego spwermę, to wiesz, że mogła ci się przez kiszki do amcicy dostać:P I jesteś w ciązy z trojaczkami

Gość olcia1111
hahahahhahahahahahahah,moi drodzy,jak nie macie nic do powiedzenia to milczcie a nie sie osmieszacie,plemniki zyja w srodowisku pozaustrojowym(np na jezyku lub udach) sekundy a nie 40 h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ubawilam sie tymi zyjacymi w naszym srodowisku plemnikami:)))))))))))))))))))))))))

Gość sekundy to może nie
zależy od temperatury i otoczenia. Na powietrzu przyjmuje się, że dopóki sperma nie zaschnie.

Gość dzieciata
Czulaś się "dziwnie" - to na pewno jesteś w ciąży. Ja miałam to samo !!!! Raz jak kochałam się z prezerwatywą i trochę spermy się wylało, a ja już po tym czułam się właśnie dziwnie, no i potem się okazało, że jestem w ciąży. A teraz został mi miesiąc do porodu, facet ze mną zerwał. Seks to ZŁO !!!!

Gość minori
sora ale nie będę używać innego zabezpieczenia , bo współżyję z moim chłopakiem raz na kilka miesięcy =|... Naprawdę plemniki żyją w ślinie krótko ? Chodzi mi o kwestię kilku/kilkunastu sekund ?

Gość .......
Minori............................raz na kilka miesiecy??????????????? o boze

Gość matko boska
Poza oeganizmem plemnieki giną po pk. 7 h, a w ślinie mogą sobie żyć i żyć, ale prędzej je połknęłaś niż sie nimi zapłodniłaś. Co innego jeśli rzeczywiście sperma dostała się do pochwy.....

Gość minori
A ile pleminków musi dostać się do pochwy, i potem do szyjki żeby doszło do załodnienia? Wiem, że tylko jeden plemnik zapładnia komórkę, ale dużo ich musi się znaleźć w pochwie ??

Gość matko boska
w praktyce potrzebny jest cały wytrysk. W teorii tylko jeden plemnik.

Gość minori
naprawdę chciałabym otrzymać 'kompletną' odpowiedź =/... tu naprawdę ważą się losy mojego dalszego życia...

Dziecko drogie, jest bardzo małe prawdopodobieństwo,że plemniki mogły dostać się do pochwy. Dla świętego spokoju oblicz sobie mniej więcej,czy miałaś dni płodne. A na przyszłość pomyśl o jakimś lepszym zabezpieczeniu =]

Gość matko boska
Ale jak mam Ci dać kompletną odpowiedź? Nie powiedziałaś nawet jaki to był dzień cyklu!!!!!!! Powiedz ile to było dni po miesiączce i jak długie masz cykle.

Gość minori
To było 7 dni po miesiączce, ale nie mam jeszcze regularnych cykli. Miesiączka przychodzi mi naprawdę bardzo różnie. PS Jeśli będę miała zamiar rozpocząc regularne wspóżycie z chłopakiem (teraz nie da rady, daleko mieszka), to na pewno pomyślę o lepszym zabezpieczeniu ;)

Gość matko boska
A okres Ci się ile spóźnia? Bo jak 7 dzień cyklu, to istnieje prawdopodobieństwo, że plemniki przetrwają do owulacji.... Ile Ci się spóźnia???

Gość ale to jest siodmy dzien
od rozpoczecia miesiaczki czy od skonczenia. Ktory to byl dziem od rozpoczecia okresu??

Gość minori
To był 7 dzień od zakończenia miesiączki. A od rozpoczęcia jakieś 14 dni. Ale my 'to' robiliśmy przedwczoraj, a miesiączkę powinnam mieć no jakoś tak za miesiąc heh... Po prostu dygam że plemniki mogły przetrwać, bo już dziś mam na pewno dni płodne. Po prostu nie jestem pewna ze plemniki w ten sposób (w ten sposób, czyli, jak wcześniej już pisałam "robiłam mu fellatio, potem się całowaliśmy, i On później robił mi minetkę") dostały się całe, i żywe do mojej pochwy.

Gość matko boska
To skoro Ci się nie spóźnia to o co chodzi? Ręce opadają..... Nie rozumiem............ Kup sobie test za tydzień i nie męcz nas skoro okres ma być za miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość minori
po prostu dygam no, nie dziw mi się prosze...

Gość matko boska
A to się podygaj jak Ci się zacznie spóźniać. Teraz już nic nie wydygasz. Trzeba bylo po postinorek biegac.

Gość minori
Mam nadzieję ze wszystko będzie dobrzee...

Gość matko boska
Jakbym była na Twoim miejscu, to bym się nie przejmowała, bo nie widzę tu powodu aż tak wielkiego.

Gość minori
Mówiąc powód, myślisz ciąża, czy to w jaki sposób mogło do niej dojść ? rozumiesz o co mi chodzi

Gość matko boska
przecież mówię, ŻE NIE WIDZĘ POWODU do niepokoju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Opanuj się, bo jak będziesz w takim stresie, to okres Ci się bankowo spóźni!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość minori
No sory, chyba mówisz o sobie. Po prostu sie martwie !! Nie masz takiego 'problemu', więc się zamknij. Ciesz się ze u Ciebie wszystko gra... Mimo tego dzięki za wszystko.

Gość minori
PS Acha, i z czegoś takiego nie robiłabym sobie jaj. Ciąża to za poważna sprawa, żeby robić sobie z tego żarty

Gość izzaaaaa
minori jakbym siebie slyszala jakies3 lata temu!!!!!1 milion razy tak mialam i wszystko ok nic sie nie martw obiecuje bo jak za3nalam to tez tak mialam lze shizowalam i ogolem takale teraz hulaj dupa!!!!! i dopiero teraz sie ciesze sexem i innymi zabawami

Gość słodki Jezu
NIE!!! NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!!! 😠