Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola22

Ból brzucha - tabletki - ciąża???

Polecane posty

Gość Karola22

HEJ Od kilku miesięcy biore Mercilon. Przy pierwszym opakowaniu pod sam koniec bolał mnie brzuch( tak jak w czasie okresu), ale wtedy tez bolały mnie bardzo piersi - po prostu organizm sie przyzwyczajał. Dzis wziełam ostatnią tabletkę z opakowania. Od trzech dni mam bóle w podbrzuszu ( takie jak w czasie okresu). Piersi w porzadku. Nigdy pozniej po tym pierwszym opakowaniu nie bolał mnie brzuch, dopiero troche w dzien jak juz dostałam okres. Martwi mnie ten ból, bo syszałam że tak jest czasem w ciąży. Ja podczas tego cyklu tabletek miałam biegunke - tzn. jednego dnia do południa tylko miałam małe rewelacje i na tym sie skonczyło. Tabletki biore o 19-ej.-nie wiem czy godzina ma tu jakies znaczenie-tzn czas miedzy biegunka a zazyciem tabletki. Poradzcie mi prosze co moze oznaczac ten ból??

Gość nie panikuj
od czasu dao czasu tak sie dzieje. Te male rewelacje nie mialy wplywu bo tableta juz sie zdazyla wchlonac. Jak przy nastepnym opakowaniu bedziesz miala dalej te bole to idz do lekarza bo moze sie okazac ze to jekies zapalenie (na pewno nie ciaza)