Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nin

POMOCY!

Polecane posty

Gość nin

drogie Panie, zaczynam sie denerwowac ale po kolei. prosze o pomoc kogos kto powie obiektywnie a nie pograzy mnie jeszcze bardziej...otoz...biore tabletki antykoncepcyjne, novynette,glownie po to zeby moc przybac na wadze-mialam stan przed anorektyczny (wiem,nie poprawnie:P); ginekolog mowi ze nawet w warunkach normalnych bede miec problem zeby zajsc w ciaze-jestem szczupla=warunki normalne:odblokowanie przysadki mozgowej....kilka dni temu wraz z moim chlopakiem piescilismy sie ale wszystko w granicach normy (?), jestem dziewica, tj. chyba nia bylam bo wkladal mi palce do pochwy i kilka razy jego czlnek otarl sie o moja pochwe ale nie doszlo do tego zblizenia...i teraz to co mnie martwi (chociaz ginekolog powiedziala ze nie mam sie martwic), przestalam brac tabletki 6.06.,nie mam okresu a w maju okres dostalam 10.co sie dzieje?czy to wynik stresu brak okresu? prosze pomozcie mi, aa i biore tabletki regularnie... dziekuje z gory

Gość nin
naprawde prosze dobre kobiety o pomoc

Gość dostaniesz
okres, tylko się uspokój:) przecież przerwa trwa 7 dni, a dziś dopiero 4;) Głowa do góry:)

Gość nin
oby, wiesz mam taki stres ze to pewnie od tego :/ ale chyba zrobie test. nie wiem sama, gdzie ten okres ;)

Gość zniecierpliwiona
Znowu! Ja nie wiem, czy Wy w ogole ulotek nie czytacie? Krwawienie z odstawienia ma wystapic podczas 7-dniowej przerwy czyli 1 lub 2 lub 3 lub 4 lub 5 lub 6 lub 7 dnia. Jezeli nie wystapi to jest sie czym martwic, a nie niepotrzebnie siac panike i nerwy sobie psuc z powodu... no wlasnie nie wiem jakiego. A na test (w Twoim przypadku) szkoda byloby mi pieniedzy.

Gość im więcej będziesz
się martwić tio tym większa szansa, że nie dostaniesz okresu bo się przez nerwy rozreguluje. Ja też skończyłam opakowanie 6.06 i czekam na miesiączkę, nie stresuje się, że jestem w ciązy choć miałabym większe prawoi od Ciebie bo miałam pełne stosunki.

Gość boze kochany
przeczytaj ulotke a nie zakladaj takiego topiku bo rece opadaja

Gość jak bierzesz tablety
to jak masz zajsc w ciaze. To nie ma znaczenia na co bierzesz te tablety. one i tak dzialaja antykoncepcyjnie.

A ja mysle ze wogole nie maszsie czym przejmowac, przestalas bracproszki to normalne ze okresmozeCi sie spozniac tym bardzij zewieszzemaszz nim problemy. A to zedo tej pory krwawienie sie pojawialo o normalnej,prawidlowej porze to zaslugawlasnie tabletek. Ja tezmam problemy z okresem jak biore piguly jest ok., jak odstawiem to i po 40 dniach mam okres!! Nic sie nie martw, naprawde strestylko dodatkowo opozni czas rozpoczecia sie miesiaczki.