Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateuszw.

Panowie, wy też odczuwacie ból po odbytym stosunku?

Polecane posty

Gość mateuszw.

U mnie na przykład po stosunku występuje ból jąder i podbrzusza. Na szczęscie mija po kilkunastu minutach. Mam dopiero 22 lata, wieć mam nadzieję że to nie jest jakaś choroba. Jak jest u was? Prosze o poważne odpowiedzi

Gość mateuszw.
Hej, nikt się nie wypowie???

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idz do lekarza i jego pytaj!

Gość weteryniarz
To poprostu rak jąder. Po amputacji jąder przechodzi - no chyba że jest złośliwy to już gorsza sprawa...

Gość kelisssss
Witam, mój chłopak również po stosunku odczuwa ból jąder i podbrzusza.Niestety nie wiemy czym jest to spowodowane. Ma 23 lata. Nie po każdym stosunku , ale często bolą go jądra, czsami ból prechodiz po kilkunastu minutach czasami po godzinie.Panowie, czy was to też spotyka?czy to normalne?chlopak krępuje się iść z tym problemem do lekarza, pogadać z kolegami na ten temat tym bardziej. Byc może jest to spowodowane zbyt częstym uprawianiem seksu, może poprostu organizm nie jest w stanie produkować tyle nasienia?

Gość nio to spoko
nadąża z produkcją to jest pewne;-) nawet przy wieloktornych stosunkach nadąży - fakt spermy jest coraz mniej:-) a czy Panowie dochodzą? lub czy zbyt długo nie wstrzymują?