Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssiulaaa

....znów zaczęłam brać Diane 35 - czy mogę tak??

Polecane posty

Gość kasssiulaaa

Kobietki Diane 35 brałam ok 1.5 roku zrobiłam przezrwę nie brałam jakieś 4 miesiące, wszystko po odstawieniu ok. ale stwierdziłam, że moja cera delikatnie się pogarsza no i chcę mieć lepsze zabazpieczenie przed sexikiem więc znów zaczęłam bać Dianę - i mam pytanko czy po tak krótkim okresie nie brania mogę znów je używać? nic mi nie będzie? - pytam Was kobietki, nie idę na razie do lekarza bo nienawidzę tam chodzić, panstwowo - zwłaszcza, a na prywatnego na razie mnie nie stać.

Mozesz tak, ale z tego, co wiem, Diane polepsza cere tylko w czasie brania. Potem robi sie jeszcze gorsza. A skad masz tabletki, skoro nie bylas u lekarza? I na przyszlosc moze mysl czy mozesz ZANIM cos zrobisz, a nie potem.

Gość mozesz brać znowu
nic Ci sie nie stanie.

Gość kasssiulaaa
do o shit:::::nie no bez przezasdy - u lekarza to ja byłam jak mi przepisywal te tabletki-na początku, potem wykupywałam kolejne opakowania (na receptę oczywiście) a gdy odstawiłam to miałam w "zapasie" opakowanie i właśnie dziś z niego zjadłam tabletkę. Dzieki Wam - fajnie,że znów mogę brać- i nie iśc na razie do lekarza.