Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZDEZORIENTOWANA

lecze się hormonalnie w 6 miesiacu kuracji spóźnia mi się okres???

Polecane posty

Gość ZDEZORIENTOWANA

Lecze się hormonalnie, co miesiac brałam progesteron i srodek na zbicie prolaktyny, przez 5 miesiecy kuracji okres wystepował na drugi badz trzeci dzień od momentu odstawienia tabletek. Szóstego miesiąca leczenia (czyli teraz) nie dostałam okresu, a jest juz 5 dzien jak odstawiłam w tym cyklu tabletki!!! czy któras z was miała podobnie? Czy musi to być ciaża? Ostatnio mam dużo nauki (sesja) i przezywam stres z tym zwiazany , czy moze to byc przyczyną? Prosze o rade, jesli któraś z was przechodziła kiedys to samo!

Gość muciusia
ja też tak miałam ... przed maturką okres spóźniał mi się 2 tyg. a w następnym cyklu miałam okres 2 razy z przerwą 7-dniową. akurat wtedy też skończyłam brać tabletki hormonalne .. więc się nie martw tylko zajmij nauką =) wszystko będzie oki

Gość OHO
ZDEZORIENTOWANA moze powinnas zbadac jeszcze raz prl ...moze jej poziom sie nie obniżył i okres sie zatrzymał ...tak bywa poczekaj jeszcze kilka dnie i idz do lekarza a jak chcesz wykluczyc ciąze to zrób test...dostępny w każdej aptece pozdrawiam zbadaj prolaktyne jak nie jesteś w ciąży