Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kremowka

problem z pralką

Polecane posty

Gość kremowka

na kilku programach nie świeci sie lampka "gotowa" - chodzi o pralke "Amika". czyżby to popsuty programator, czy coś innego? moze ktoś mi doradzi

Też mam AMIKE i działo się to samo.Programator!!!Zadzwoń do serwisu wymienią Ci go na miejscu.

Gość kremowka
a ile mnie to może kosztować? boje się ze sporo

Jeżeli już Ci sie skończyła to poprostu zadzwoń na numer z karty gwarancyjnej i spytaj sprzedawce podajac model pralki.Poda Ci cene nowego programatora

Gość kremowka
pralka ma ok. 3 lat, wiec raczej na pewno gwarancja sie skończyła. Tak tez zrobie - zadzwonie do serwisu i podam typ pralki , powinni mnie poinformowac. Mam tylko spore wydatki w ostatnim okresie i dlatego ten popsuty programator mnie wkurzył. Dzieki za inf.

jak dostaniesz nowy programator to wraz z nim roczną gwarancje na niego.Niestety w Amice często się psuje właśnie ta rzecz.

Gość kremowka
moze po prostu przyzwyczaiłam sie ze nic sie nie psuje (chociaz lodówke musiałam kupić nową bo nie opłacało się naprawiac)l, a poza tym 3 lata to chyba nie jest zbyt długie użytkowanie - a tu sie popsuło i to na ty programie którzy używałam właściwie nie tak często (na 13)

Moja ma niecałe 4 lata a juz raz wymieniony programator,pieniądze drobne wyciągabe z wiatraczka i drut od stanika w bębnie.HI HI

Gość kremowka
to znaczy ze mogło coś wpaść i dlatego popsuł sie programator . Ten typ pralki nie ma filtra, który ew. możnabybyło sprawdzić i wyczyścic

tutaj drut nic nie popsuł,poprostu nie chciało wirować i gło0śno chodziła.Panowie w 3 minuty go wyjeli.To jeszcze nic.Miałam też wymienianą uszczelkę i załozone nowe drzwiczki